-
I ja sam jos u bolnici skuzila da dosta mama vec u startu odlucuje da nece dojiti, kao nemaju mlijeka i kaj ja znam, a cini mi se da su vec unaprijed odlucile da nece - jasno da je to osobni izbor svake zene, ali misli da pojma nemaju sto propustaju i kakav ucinak dojenje ima za dijete, ne samo kao prehrana nego i u psiholoskom smislu...Mislim da se i dosta zena ne odlucuje za dojenje jer kao da nemaju "povjerenja" u vlastito tijelo - u bocici vidis kolko i kaj dijete jede...ne znam, mozda zvuci glupo, al tak mislim..
Inace evo jedne moje epizode dojenja u gradu prosli tjedan; vani je bilo jako vruce, Vid poceo plakati neutjesno, a ja s njim nasred Frankopanske, sve puno ljudi, nigdje klupe, nicega sto bi posluzilo...a ja uletim u djecji ducan i s vrata prodavacici objasnim da moram podojiti dojete, i da li mogu negdje kod njih u ducanu, ak imaju neku stolicu..prodavacica je bila vrlo ljubazna, dala nam stolac, ja Vida podojila i jos se zapricala sa zenskom o njenoj djeci, odjeci na snizenju, sve ispalo super, teta prodavacica za svaku pohvalu! Mozda bi trebalo napraviti nekakve naljepnice i keljiti po mjestima gdje se moze dojiti, nesto kao "Breastfeeding friendly place" - na hrv...?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma