-
Dakako da treba poštovati činjenicu da nismo svi isti i da ima žena sremežljive prirode i to je to...
Ali i meni se nekako čini da su te posebne sobice, koliko god ugodne i praktične bile, ipak nedobre, jer zapravo sprečavaju sramežljive mame u opuštenom uživanju u dojenju bebacha gdje god bile, tak da velim koče njihovo opuštanje do kojeg bi vjerojatno prije došlo kad ne bi bilo tih ugodnih i udobnih ali ipak izoliranih getoa :?
Ko da postoje neizolirani getoi
Ovako vjerojatno velik broj (pre)sramečih mama takav i ostane jer je jednostavnije pribjeći izoliranoj sobici koju ti nude, nego skupiti malo hrabrosti za par prvih pokušaja, nakon kojih obično skužiš da te ionako ne gledaju razrogačenih-očiju-baš-svi-koji-prođu kak ti se čini u početku :wink:
Meni je tako teško pri srcu što živimo u vremenima kad se potpuno zaboravilo da ženske grudi postoje prvo i prije svega zbog naših bebica, a da se mi moramo nekog vraga sramiti kad ih u tu svrhu i upotrijebimo
A kad se u toplesu šećem po plaži, o daaaaaa, to nikom ne smeta nit sablažnjava
Doduše to je tak bilo nekad, sad su mi cice u skoro pa drugom agregatnom stanju i nisu baš za izložbu
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma