Pokazuje rezultate 1 do 29 od 29

Tema: Aspergerov sindrom

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Mi idemo već 4-tu godinu u SR a tamo ima logopeda, defektologa, kineziterapiju, glazboterapiju, likovnu terapiju, stimulacije pokretom, senzoriku...išli smo i privatno logopedu, na ABA terapiju, uključena je na tri sportske aktivnosti i radimo sa pspihologom pripremu za školu.

Ne znam što je najviše pomoglo, po meni kontinuiran i svakodnevni rad zadnjih 5 godina.

mrgica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj MBee prvotno napisa Vidi poruku
    Mi idemo već 4-tu godinu u SR a tamo ima logopeda, defektologa, kineziterapiju, glazboterapiju, likovnu terapiju, stimulacije pokretom, senzoriku...išli smo i privatno logopedu, na ABA terapiju, uključena je na tri sportske aktivnosti i radimo sa pspihologom pripremu za školu.

Ne znam što je najviše pomoglo, po meni kontinuiran i svakodnevni rad zadnjih 5 godina.
    SR ????
    Mi idemo na Goljak, defektologu i logopedu!! Nedavno su nas maknuli sa senzorike i radne terapije ( kao više nema potrebe )!! Idemo još i u udrugu Srce kod logopeda, i tamo imaju i nešto tipa senzorike!! Uskoro ćemo i tamo dobiti radnog terapeuta i fizio terapiju!! Još sam ga naručila na pregled u privatnu logopedsku polikliniku, pa ćemo i tamo krenuti na terapiju!!

Što točno radite na kineziterapiji?? ( imaju ju na Goljaku, al nitko mi ju nije preporučio pa neznam dal da ga ukljućim na to )!!

Na koje sportske aktivnosti ste ukljućeni??? Reci jeste li probali neurofeedback?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •