Pokazuje rezultate 1 do 25 od 25

Tema: Najbolje od 2006., prvi dio

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno Najbolje od 2006., prvi dio

Da, da, znam, niej jos kraj godine ... no ako ne zelimo da na kraju godine rostamo po par hiljada fotki u potrazi za najboljiam tad je dobro poceti vec sad pomalo cesljati po direktorijima ...

Evo prvog dijela fotki koje su nam se iz ovog ili onog razloga najvise svidjele ove godine, a zajednicko im je samo to - da su nam se jako svidjele.

Link je http://public.fotki.com/vanja2/2006-godina/1-dio/

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Odlične slike i odlična prva polovica godine.

Klinci su premedeni.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tatek, fotke su vam fantastične! :D :D

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Luna Rocco prvotno napisa
    tatek, fotke su vam fantastične! :D :D
    Hvala, prenijet cu MZ, oboje smo fotkali!

(imamo mi jos toga puuuno na lageru, al ne zelimo davit' previse ... )

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Fotke su fantastične! A klinci su ti supeeer!!!!

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

vi se stvarno znate kvalitetno provoditi, svaka čast!

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

super super fotke.
    izdvajam vedrana u travi :D

Mejra's mommy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Gdje Vedran pere sudje: preslatko!

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Dodatak kao bis: http://public.fotki.com/vanja2/izleti/17_mkr_-_dom_pod/
    (fotke sa naseg alspkog druzenja prije dva tjedna)

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

svaki put se iznova odusevim vasim slikama :D

tatek,nemogu si pomoci al sad cim vidim tvoj nick na pamet mi tvojom krivnjom dodje anton iz tirola i uvijek

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

stvarno se ludo provodite

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

krasne slike tatek

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    stvarno se ludo provodite
    Trudimo se ...
    Jest da se i umorimo pritom, no u onim trenucima kad ostanemo doma i kao odmaramo se, onda na kraju bude jos veci zamor, vika i cika nego kad zaista i odemo nekamo i radimo nesto zanimljivo. E, onda je bolje da zaista odemo na izlet ili krenemo s nekom aktivnoscu pa je zanimljivije i nama, a i klincima ...
    Volimo onaj ugodni osjecaj umora nakon izleta - klinci dremuckaju ili nesto u miru listaju odozada u autu, mi roditelji napokon imamo malo mira da popricamo k'o ljudi ili provrtimo slike sa izleta u glavi, zatim dodjemo doma, oni utonu caskom u san, a ako ima srece onda i mi uskoro za njima.

Idealan vikend za nas je jedan dan na izletu i jedan dan doma uz malo odmora, 2-3 sata na igralistu, nuznu kupovinu, kakvu posjetu ili neko dogadjanje ... a preko tjedna nakon posla i vrtica je vrijeme za igraliste, kucnu (re)kreaciju, Vedranove i roditeljske radionice i sl.
    Na zalost, nikako da u taj raspored uguramo neko vrijeme da se malo roditelji odmore ili reakreiraju po vlastitom nahodjenju ... no, do toga ne mozemo doci ni sa ni bez izleta i ostalih aktivnosti.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Baš su dobre fotke!
    Imamo isti ruksak kao Zrinka na slici br. 2... a imali smo i sličnih fotki svojedobno

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Tatek,
    oprosti ak glupost pitam, nisam dugo na forumu pa ni ne znam puno o tebi i obitelji - a jel vi to solo u brege, il se s nekim organizirate il kak?
    Ja, naime, već dugo planiram krenuti u visine (no, dobro, to bu pričekalo bebača, pa onda da malo naraste, pa...), al mi baš i nismo sportski tipovi, pa dok smislimo kak bi i kamo bi i gdje što ima itd, šta da si ponesemo - odustanemo. I čini mi se da bi sve to bilo lakše kad bismo znali neku skupinu (kružok, sektu, bilo što) koja ima iskustva i organizira rutu i termin...
    Sjećam se zadnjeg veeelikog izleta u austrijske brege prije 5 godina, a onda Velike Paklenice prije 4 - bila sam izvan sebe od sreće. Kad vidim vaše fotke, odmah bi se spakirala...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Vanja, jel mogu ja jedan dan s praznim USB stickom do vas?

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj tinars prvotno napisa
    Vanja, jel mogu ja jedan dan s praznim USB stickom do vas?
    Mogu i ja s CDom do vas!

(u stvari, cekam da odemo na jos koji zajednicki izlet pa da ne zjapi pola diska prazno kad ti przim )

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Leta prvotno napisa
    Tatek,
    oprosti ak glupost pitam, nisam dugo na forumu pa ni ne znam puno o tebi i obitelji - a jel vi to solo u brege, il se s nekim organizirate il kak?
    Ja, naime, već dugo planiram krenuti u visine (no, dobro, to bu pričekalo bebača, pa onda da malo naraste, pa...), al mi baš i nismo sportski tipovi, pa dok smislimo kak bi i kamo bi i gdje što ima itd, šta da si ponesemo - odustanemo. I čini mi se da bi sve to bilo lakše kad bismo znali neku skupinu (kružok, sektu, bilo što) koja ima iskustva i organizira rutu i termin...
    Sjećam se zadnjeg veeelikog izleta u austrijske brege prije 5 godina, a onda Velike Paklenice prije 4 - bila sam izvan sebe od sreće. Kad vidim vaše fotke, odmah bi se spakirala...
    Cuj, Leta, sve ovisi o sklonostima ... ako zaista zelite u brda (sa ili bez bebaca) tad nema nikakve zapreke za to. Uclanite se u neko planinarsko drustvo (preporuke bih sacuvao za PM da ne ispadne da nekog reklamiram, a nekog ogovaram) i to je to, ako niste bas iskusni to je najbolje.

Ja planinarim vec 20-tak godina i to gotovo uvijek u svojoj reziji, nekad sasvim solo, nekad sa MZ, nekad s njom i prijateljima, a vodio sam i dosta vecih izleta preko naseg maticnog Studentskog esperantskog kluba u kojem smo i MZ i ja aktivni bili i jos uvijek ostali. Volio sam uvijek sam organizirati izlete, jer sam tako bio siguran da cu vidjeti bas ono sto zelim, a nije mi bilo tesko povesti i istomisljenike, bili oni moji prijatelji, znanci ili potpuno nepoznati. Dakle, mozete se i vi prikljuciti nekom nasem izletu, nema frke, dapace, uvijek nam je drago upoznati nove ljude, no izleti sa djecom nisu uvijek zabava, a pogotovo ako sam nemas djecu. Ide se pa stane, djeca se malo igraju, malo hodaju, malo vriste, mijenjamo pelene, kakamo i piskimo svako malo, hranimo se u hodu, mijenjamo planove iz minute u minutu ako treba ... to je samo za ljude jacih zivaca.
    No, istodobno je, barem nama roditeljima, to i zabavno, a cesto i jedina mogucnost da odemo malo u prirodu koju toliko volimo.

Ako ti to zvuci OK, javi mi se privatnom porukom pa onda mozemo o detaljima.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa
    Baš su dobre fotke!
    Imamo isti ruksak kao Zrinka na slici br. 2... a imali smo i sličnih fotki svojedobno
    I, jel krecete ovu sezonu u kakva brda ili slicno?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Hm... prvo da riješimo fazu "ostat ću sam" - prije dva tjedna idemo s Danjke na Puntijarku, a mladi gospon kreće sam u suprotnom smjeru
    To je, uz protivljenje nošenju u ruksaku na leđima, nova prepreka na koju nismo računali.
    Ali nadamo se lijepoj jeseni i odsustvu viroza i hunjavice (koje su nas mučile cijelu prošlu godinu), pa da smo što više u prirodi, što nam svima treba, a ne samo klincima! Pa dokle stignemo...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tatek prvotno napisa
    Mogu i ja s CDom do vas!

(u stvari, cekam da odemo na jos koji zajednicki izlet pa da ne zjapi pola diska prazno kad ti przim )
    Joj da samo znaš kako jedva čekam! :D (Nismo nikud mrdnuli od mora --> ili se nešto događalo ili smo bili bolesni)

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj tinars prvotno napisa
    Citiraj tatek prvotno napisa
    Mogu i ja s CDom do vas!

Joj da samo znaš kako jedva čekam! :D (Nismo nikud mrdnuli od mora --> ili se nešto događalo ili smo bili bolesni)
    Tko ceka doceka ... kad poberemo kuruzu svijet je nas (osobito ako budemo zdravi )!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

super sličke

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tatek, predobre su slike :D

A vaša životna filozofija odlična, treba mrdnut guzicu

Datum pristupanja
    Jan 2005