Results 1 to 25 of 25

Thread: Najbolje od 2006., prvi dio

tatek's Avatar

Default Najbolje od 2006., prvi dio

Da, da, znam, niej jos kraj godine ... no ako ne zelimo da na kraju godine rostamo po par hiljada fotki u potrazi za najboljiam tad je dobro poceti vec sad pomalo cesljati po direktorijima ...

Evo prvog dijela fotki koje su nam se iz ovog ili onog razloga najvise svidjele ove godine, a zajednicko im je samo to - da su nam se jako svidjele.

Link je http://public.fotki.com/vanja2/2006-godina/1-dio/

Sanja's Avatar

Odlične slike i odlična prva polovica godine.

Klinci su premedeni.

tatek, fotke su vam fantastične! :D :D

tatek's Avatar

Quote Originally Posted by Luna Rocco
    tatek, fotke su vam fantastične! :D :D
    Hvala, prenijet cu MZ, oboje smo fotkali!

(imamo mi jos toga puuuno na lageru, al ne zelimo davit' previse ... )

Osoblje foruma mamma san's Avatar

Fotke su fantastične! A klinci su ti supeeer!!!!

aries24's Avatar

vi se stvarno znate kvalitetno provoditi, svaka čast!

josie's Avatar

super super fotke.
    izdvajam vedrana u travi :D

Mejra's mommy's Avatar

Gdje Vedran pere sudje: preslatko!

tatek's Avatar

Dodatak kao bis: http://public.fotki.com/vanja2/izleti/17_mkr_-_dom_pod/
    (fotke sa naseg alspkog druzenja prije dva tjedna)

svaki put se iznova odusevim vasim slikama :D

tatek,nemogu si pomoci al sad cim vidim tvoj nick na pamet mi tvojom krivnjom dodje anton iz tirola i uvijek

ms. ivy's Avatar

stvarno se ludo provodite

Sun's Avatar

krasne slike tatek

tatek's Avatar

Quote Originally Posted by ms. ivy
    stvarno se ludo provodite
    Trudimo se ...
    Jest da se i umorimo pritom, no u onim trenucima kad ostanemo doma i kao odmaramo se, onda na kraju bude jos veci zamor, vika i cika nego kad zaista i odemo nekamo i radimo nesto zanimljivo. E, onda je bolje da zaista odemo na izlet ili krenemo s nekom aktivnoscu pa je zanimljivije i nama, a i klincima ...
    Volimo onaj ugodni osjecaj umora nakon izleta - klinci dremuckaju ili nesto u miru listaju odozada u autu, mi roditelji napokon imamo malo mira da popricamo k'o ljudi ili provrtimo slike sa izleta u glavi, zatim dodjemo doma, oni utonu caskom u san, a ako ima srece onda i mi uskoro za njima.

Idealan vikend za nas je jedan dan na izletu i jedan dan doma uz malo odmora, 2-3 sata na igralistu, nuznu kupovinu, kakvu posjetu ili neko dogadjanje ... a preko tjedna nakon posla i vrtica je vrijeme za igraliste, kucnu (re)kreaciju, Vedranove i roditeljske radionice i sl.
    Na zalost, nikako da u taj raspored uguramo neko vrijeme da se malo roditelji odmore ili reakreiraju po vlastitom nahodjenju ... no, do toga ne mozemo doci ni sa ni bez izleta i ostalih aktivnosti.

Baš su dobre fotke!
    Imamo isti ruksak kao Zrinka na slici br. 2... a imali smo i sličnih fotki svojedobno

Tatek,
    oprosti ak glupost pitam, nisam dugo na forumu pa ni ne znam puno o tebi i obitelji - a jel vi to solo u brege, il se s nekim organizirate il kak?
    Ja, naime, već dugo planiram krenuti u visine (no, dobro, to bu pričekalo bebača, pa onda da malo naraste, pa...), al mi baš i nismo sportski tipovi, pa dok smislimo kak bi i kamo bi i gdje što ima itd, šta da si ponesemo - odustanemo. I čini mi se da bi sve to bilo lakše kad bismo znali neku skupinu (kružok, sektu, bilo što) koja ima iskustva i organizira rutu i termin...
    Sjećam se zadnjeg veeelikog izleta u austrijske brege prije 5 godina, a onda Velike Paklenice prije 4 - bila sam izvan sebe od sreće. Kad vidim vaše fotke, odmah bi se spakirala...

Vanja, jel mogu ja jedan dan s praznim USB stickom do vas?

tatek's Avatar

Quote Originally Posted by tinars
    Vanja, jel mogu ja jedan dan s praznim USB stickom do vas?
    Mogu i ja s CDom do vas!

(u stvari, cekam da odemo na jos koji zajednicki izlet pa da ne zjapi pola diska prazno kad ti przim )

tatek's Avatar

Quote Originally Posted by Leta
    Tatek,
    oprosti ak glupost pitam, nisam dugo na forumu pa ni ne znam puno o tebi i obitelji - a jel vi to solo u brege, il se s nekim organizirate il kak?
    Ja, naime, već dugo planiram krenuti u visine (no, dobro, to bu pričekalo bebača, pa onda da malo naraste, pa...), al mi baš i nismo sportski tipovi, pa dok smislimo kak bi i kamo bi i gdje što ima itd, šta da si ponesemo - odustanemo. I čini mi se da bi sve to bilo lakše kad bismo znali neku skupinu (kružok, sektu, bilo što) koja ima iskustva i organizira rutu i termin...
    Sjećam se zadnjeg veeelikog izleta u austrijske brege prije 5 godina, a onda Velike Paklenice prije 4 - bila sam izvan sebe od sreće. Kad vidim vaše fotke, odmah bi se spakirala...
    Cuj, Leta, sve ovisi o sklonostima ... ako zaista zelite u brda (sa ili bez bebaca) tad nema nikakve zapreke za to. Uclanite se u neko planinarsko drustvo (preporuke bih sacuvao za PM da ne ispadne da nekog reklamiram, a nekog ogovaram) i to je to, ako niste bas iskusni to je najbolje.

Ja planinarim vec 20-tak godina i to gotovo uvijek u svojoj reziji, nekad sasvim solo, nekad sa MZ, nekad s njom i prijateljima, a vodio sam i dosta vecih izleta preko naseg maticnog Studentskog esperantskog kluba u kojem smo i MZ i ja aktivni bili i jos uvijek ostali. Volio sam uvijek sam organizirati izlete, jer sam tako bio siguran da cu vidjeti bas ono sto zelim, a nije mi bilo tesko povesti i istomisljenike, bili oni moji prijatelji, znanci ili potpuno nepoznati. Dakle, mozete se i vi prikljuciti nekom nasem izletu, nema frke, dapace, uvijek nam je drago upoznati nove ljude, no izleti sa djecom nisu uvijek zabava, a pogotovo ako sam nemas djecu. Ide se pa stane, djeca se malo igraju, malo hodaju, malo vriste, mijenjamo pelene, kakamo i piskimo svako malo, hranimo se u hodu, mijenjamo planove iz minute u minutu ako treba ... to je samo za ljude jacih zivaca.
    No, istodobno je, barem nama roditeljima, to i zabavno, a cesto i jedina mogucnost da odemo malo u prirodu koju toliko volimo.

Ako ti to zvuci OK, javi mi se privatnom porukom pa onda mozemo o detaljima.

tatek's Avatar

Quote Originally Posted by tanja_b
    Baš su dobre fotke!
    Imamo isti ruksak kao Zrinka na slici br. 2... a imali smo i sličnih fotki svojedobno
    I, jel krecete ovu sezonu u kakva brda ili slicno?

Hm... prvo da riješimo fazu "ostat ću sam" - prije dva tjedna idemo s Danjke na Puntijarku, a mladi gospon kreće sam u suprotnom smjeru
    To je, uz protivljenje nošenju u ruksaku na leđima, nova prepreka na koju nismo računali.
    Ali nadamo se lijepoj jeseni i odsustvu viroza i hunjavice (koje su nas mučile cijelu prošlu godinu), pa da smo što više u prirodi, što nam svima treba, a ne samo klincima! Pa dokle stignemo...

Quote Originally Posted by tatek
    Mogu i ja s CDom do vas!

(u stvari, cekam da odemo na jos koji zajednicki izlet pa da ne zjapi pola diska prazno kad ti przim )
    Joj da samo znaš kako jedva čekam! :D (Nismo nikud mrdnuli od mora --> ili se nešto događalo ili smo bili bolesni)

tatek's Avatar

Quote Originally Posted by tinars
    Quote Originally Posted by tatek
    Mogu i ja s CDom do vas!

Joj da samo znaš kako jedva čekam! :D (Nismo nikud mrdnuli od mora --> ili se nešto događalo ili smo bili bolesni)
    Tko ceka doceka ... kad poberemo kuruzu svijet je nas (osobito ako budemo zdravi )!

super sličke

kloklo's Avatar

Tatek, predobre su slike :D

A vaša životna filozofija odlična, treba mrdnut guzicu

Super su fotke!