kako se ovdje automatski brisu ili zakljucavaju topici kad roditelji/hranitelji pitaju sto i kako sa formulom mene zanima sto sa obiteljima sa usvojenom djecom?
ja osobno nisam uspjela dobiti odgovarajuce informacije o formuli od naseg lijecnika opce prakse, od pedijatra ili od sluzbe koja u nl pokriva medicinsku brigu o maloj djeci nego sam odgovarajucu informaciju o upotrbi formule dobila na sluzbi za laktaciju
zahvaljujuci sluzbi za laktaciju spasili smo se i uspjeli se vratiti samo na dojenje ali cinjenica je da nekad usprkos silnom trudu sve ode krivo i da tada osim sto klinci moraju jesti to smece umjesto maminog mlijeka jos ih se i hrani na neodgovarajuci nacin (hranjenje na raspored u preobilnim kolicinama sto je kasnije put u probleme sa prehranom, th uvod u prezderavanje)
sto sam usvojenom djecom? gdje takvi roditelji smiju traziti profesionalni savijet ako doktori i pedijatri koriste literaturu iz samo njima znanih izvora?
koliko ja kuzim roda je zapravo hrvatska sluzba za laktaciju i LLL u jednom i zbog cega odbijate pomoci ljudima koji trebaju pomoc?
htjela sam ovo napisati na pravilima ponasanja ali mi je odbilo otvaranje posta jer nemam administratorske ovlasti, inace bih to tamo napisala