Pokazuje rezultate 1 do 48 od 48

Tema: Usisavač na vodeni filter

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno Usisavač na vodeni filter

Razmišljam o kupnji takvog,pa me zanima jesu li stvarno tako dobri kao na reklami,koji su dobri a jeftiniji i gdje ih ima za kupiti?
    Volim vidjeti ono što kupujem pa ne bi baš kupovala preko TV prodaje.
    Kakva su vaša iskustva?

defimira

Početno

Mogu ti samo reći iz vlastita iskustva da zepterov usisavač koji ima taj vodeni filter NEVALJA NIŠTA! moj je star tri godine ali nije valjao ni kad je bio novi a bio je prilično skup.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Mi imamo neki Fisher-ov i bas sam zadovoljna. Mislim da bi i obican usisivac te jacine (2800 W) bio dobar ali iza ovog bar nema prasine.
    Jedino me nervira to sto je malo "komplikovaniji' za koristenje od obicnog. Hocu reci, obicni samo ukljucis i usisavas a ovaj prvo moras rastaviti, usuti vodu, sastaviti pa kad zavrsis posao opet sve ispocetka ....
    Ovaj moj je kostao 250 maraka ( oko 1000 kuna).

makka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj defimira prvotno napisa
    Mogu ti samo reći iz vlastita iskustva da zepterov usisavač koji ima taj vodeni filter NEVALJA NIŠTA! moj je star tri godine ali nije valjao ni kad je bio novi a bio je prilično skup.
    Moja mama ima taj zepterov i stvarno je koma!

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Kad već razmišljaš o kupnji usisivača s vodom, pogledaj one za "profesionalnu" upotrebu, Karcher ,kojih sad ima i u "kućnoj verziji".(ima ih u Bauhausu)
    Razlikuju se od ostalih s vodom to što postoji mogućnost špricanja praška na tepihe, a nakon toga se izvlači prljavština s običnom vodom i tepisi budu super oprani. Čak se i jako ne smoči ispod,tak da ne treba puno vremena za sušenje. Ne moraš to uvijek primjenjivati, oni mogu funkcionirati i kao uobičajeni usisivač.
    Tako u principu izgleda pranje i kad odneseš tepihe u čistionicu.
    Ovi ostali usisivači na vodu mogu usisavaju kao ostali usisivači, ali voda služi umjesto vrećice.

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

A baš sam ja htjela postaviti takav topic. Isto razmišljam o kupnji takvog usisavača jer me ova prašina iz vrećica ubija.

Jel ima netko onaj rainbow? Taj bjesno košta al navodno može svašta.

I vidjela sam taj kärherov u letku od metroa, sad je na nekoj akciji.

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj bubimira prvotno napisa
    .

Jel ima netko onaj rainbow? Taj bjesno košta al navodno može svašta.

Imala sam ja prezentaciju doma. Fakat može svašta, ali koliko ćeš iskreno ti toga koristiti stalno? On ima "stotinu" nastavaka, na kraju više ne znaš koji za što služi Al da očisti, očisti. Mi smo kao za "poklon" što smo odslušali prezentaciju, dobili čišćenje madraca. Kaj je on sve izvukao! Bilo mi je tak neugodno! Ali cijena :shock:

I vidjela sam taj kärherov u letku od metroa, sad je na nekoj akciji.
    Da, opet ponavljam, više se isplati onaj koji u držaču ima dodatak za prašak i mogućnost špricanja.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Nikad vise na vodeni filter. Ubila se dok bi ga ocistila. Vise je trajalo ciscenje doticnog nego samo usisavanje. Ma neopisivo... Vratila se na dobre stare vrecice, samo ovaj put sam uzela zvjer i preporodila se.

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj jbistrica prvotno napisa
    samo ovaj put sam uzela zvjer i preporodila se.
    Koju zvjer?

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Nikad vise na vodeni filter. Ubila se dok bi ga ocistila. Vise je trajalo ciscenje doticnog nego samo usisavanje. Ma neopisivo...
    :?
    Ovaj koji mi imamo na koristenje otvoris...izlijes vodu i isperes tu posudu di je voda stajala.
    Kakav je taj tvoj da je tak kompliciran ?

Darinka

Početno

ja prodajem ovakav usisavač na vodeni filter Batagel Aqua mini Plus.
    http://www.propero.hr/images/usisava...i/aguaplus.jpg
    Ima mogućnost pranja podova, tepiha i prozora. Nastavak za kadu za hidromasažu. Aromaterapija.
    Novi je u Merkuru 5000 kuna.
    Mi smo dobili Rainbow pa mi je ovaj sad višak- korišten malo.

ms. ivy editirala sliku u link - stavljanje slika u postove nije dozvoljeno.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Nikad vise na vodeni filter. Ubila se dok bi ga ocistila. Vise je trajalo ciscenje doticnog nego samo usisavanje. Ma neopisivo... Vratila se na dobre stare vrecice, samo ovaj put sam uzela zvjer i preporodila se.
    mi kupujemo sad za firmu.
    Ajde malo objasnite detaljnije u čemu je razlika kod toga čišćenja da je jedan super , a drugi koma za očistiti.
    Ja sam vidjela ove sa kantom, uliješ, usišeš, izliješ. Ne izgleda komplicirano.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj makka prvotno napisa
    Moja mama ima taj zepterov i stvarno je koma!
    :? Mi ga imamo već 3 godine i odličan nam je.

piše li na njemu Zepter ili Cepter?

Početno

Off topic. Nevjerojatno je koliko se mi žene (i poneki muškarac ) razilazimo u pojmovima čistoće i sredstava za čišćenje.. detergenata...mislim ipak da nisu prašci i usisavači toliko različiti koliko smo mi ljudi različiti i više ili manje pimplavi

Jednom sam na starom vulgaris usisavaču slučajno razrezala fleksibilnu cijev. I u njoj je bilo nataloženo...samo što nije bilo zmajeva. Mene zanima kod ovih vodenih, koji mogu i mokre stvari usisavati...što li se sve nataloži na tu cijev i zabetonira. i još jedno pitanje, za vas vlasnike hidrousisavača...koliko vode ide unutra? Meni se taj stroj s vodenim punjenjem čini užasno teškim i nespretnim za upotrebu, ako npr. u kući imaš minimum stepenica...ili se varam?

Mi u kući nemamo problema s alergijama (zasad) i nemamo psiholoških problema s mucicama, no ipak kao revna domaćica ja sam uložila u vrećice za usisavač. U Bauhausu sam kupila vrećice od nekoliko slojeva paučinaste tkanine, neke kakti za alergičare, i otkad ih imam, usisavač mnogo bolje radi i manje se kovitla prašine u zraku. Swirl je proizvođač- cca 70 kuna 5 vrećica.

Nice avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Imali do sada Končarev vodeni (nije baš nešto) a danas postali ponosni vlasnici Karcher-ovog 5500 modela - čini mi se još jednostavniji za čiščenje nego ovaj prethodni.
    U svakom slučaju ja nikada više ne bih kupila onog na vrečicu zbog prašine i smrada koji ostavlja iza sebe.
    Ako nekoga interesira kakav je ovaj novi, javim čim ga isprobam !

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Nice, koliko ste ga platili?
    Da li samo ima vodeni filter, ili i uštrcava vodu pa je izvaliči (za pranje tepiha)?

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Mi smo kupili "Colibri" Antiallergic i platili smo ga dosta, oko 5000 kn (na rate ) Vidjela sam kako su njime odčistili tepih koji je bio pun dlaka od naše pasice i odmah sam rekla - prodano. Ima rotirajuće četke i motor u glavi usisača i naravno motor u usisaču, vrećice koje ne ispuštaju prašinu van i nastavke za obično usisavanje (ako ne želite dubinsko čišćenje). Nije komplicirano.

defimira

Početno

odgovaram na pitanje piše zepter i očajno je loš. Ja imam problema s alergijama i nakon zepterovog kupila sa samsungov antialergijski i odličan je nije na vodu ali ima dva odvojena spremnika.

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kupila Zepterov, ali grdno pogriješila.
    Tako bih ga se rado riješila i kupila neki drugi na vodu.

Dobar je:
    -jer stvarno je jak i dobro očisti
    -jer ima vodeni filter i nema skupljanja prašine u vrećicama

Ono loše:
    -čišćenje nakon uporabe je komplicirano; izlijem vodu, ali kutija za vodu ima tako puno nedostupnih utora u koje se zavuče prljavština i mucice da moram uzeti štapić za ražnjiće i čistiti te utore; naravno, to ne učinim svaki put jer ponekad nemam vremena pa mi kutija za vodu nije baš super čista.
    -ćišćenje filtera: nakon svake uporabe čistim filter
    -pukla ručka na kutiji za vodu; stavili su neku tanku mekanu plastiku za ručku, nakon par puta vađenja već mi je pukla
    -pukao poklopac na kontroli paljenja i jačine na cijevi usisavača; dobro je to što se usisavač može paliti i pojačavati na ručki usisavača, lai meni je cijev ispala iz ruke, poklopac pukao, batreiju nema više što držati i to više nema svoju funkciju.

Eto, puno više vremena potrošim na čišćenje usisavača nego dok počistim stan.

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

odgovaram na pitanje piše zepter i očajno je loš. Ja imam problema s alergijama i nakon zepterovog kupila sa samsungov antialergijski i odličan je nije na vodu ali ima dva odvojena spremnika.
    I ja imam odnedavno taj Samsungov. Meni je pregenijalan. Čisti se cca svako treće usisavanje taj hepa filter, a umjesto vrećice ima na ručki plastičnu posudu u koju se skuplja prljavština. Poslije samo bacimu smeće kad se napuni. Operem povremeno. Pali se na ručki, ma stvarno je kompaktan, snažan, vakumski jako usisava i praktičan. Preporučujem.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

cijena??

defimira

Početno

ja mislim da sam platila taj samsungov oko tisuću i nešto kuna, nije toliko skup a super je.

berlinka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ja mislim da sam platila taj samsungov oko tisuću i nešto kuna, nije toliko skup a super je.
    Je li stvarno pogodan i za alergičare?

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ja sam vidjela ove sa kantom, uliješ, usišeš, izliješ. Ne izgleda komplicirano.
    Ocigledno je i to komplicirano relativan pojam. Super je varijanta ulijes, izlijes dok to gledas na TV-u. Kaj mislis kako sam ja nasjela na to?
    Napunis vodom (taj dio je OK), usisavas (taj dio je i dalje isti kao i kod onih s vrecicom, nazalost). E kad dodjemo na izlijes.... Prvo na stjenkama posude se nakupi takvog dr... da ti se hoce povracati. Pa to lijepo pokupis nekom maramicom pa ponovo ulijes vodu pa jos nije dobro ispralo pa ponovo vodu itd.. Onda smo tek dosli do filtera. Filter izvaditi i onakav fuj isprati pod vodom. Ma sto da vam dalje pricam. Tko voli, nek izvoli.
    Je li stvarno pogodan i za alergičare?
    Ja sam kupila Rowentin Allergist Hygiene+. Taj je bas za alergicare. Za sad sam ga vidjela jedino u TechnoMaxu. Kosta 1900kn. Znam, odvratno puno ali vjerujte mi da se isplati. Primjerice, vrecica se automatski zatvara kad se vadi i tako onemogucuje prasini da izlazi van.

Nice avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Tinna Z - kupili ga u Metrou na akciji i ima vodeni filter ali ne pere nego usisava prašinu

defimira

Početno

Berlinka- ovaj samsungov je za alergičare, piše na njemu da je antialergijski. ja sam strašno alergična na grinje, s njim usisavam madrace, tepihe i super je.

berlinka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Berlinka- ovaj samsungov je za alergičare, piše na njemu da je antialergijski. ja sam strašno alergična na grinje, s njim usisavam madrace, tepihe i super je.
    super, gdje da potražim taj samsungov?

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Samsungov platili cca 750 kn, u Ipercoopu. Za alergičare je. Jučer sam usisavala madrac u spavaćoj sobi. Nisam mogla očima vjerovati koliko je izvukao nekog bijelog praha. Zgrozila sam se na čemu smo spavali. Užas živi.
    Dobije se i dodatni hepa filter te posebni dodaci za ususavanje parketa sa silikonskim trakama. Ma stvarno je super. Ja sam dosta dugo gledala i uspoređivala i ovaj mi se stvarno činio da neću pogriješti. I nisam. Toplo preporučujem još jednom.

Početno

koliko litara vode ulazi u makinu?

berlinka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

defimira, ivančica, koji je model ovaj samsungov? nije valjda da postoji samo jedan model tog proizvođača?

defimira

Početno

Na mom samsungovom piše: Smart and simple, Canister vakuum cleaner. ja mislim da ima više vrsta, uz ovaj je bilo priloženo nešto da je ispitan antialergijski, i da je pogodan za alergićare.

berlinka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Na mom samsungovom piše: Smart and simple, Canister vakuum cleaner. ja mislim da ima više vrsta, uz ovaj je bilo priloženo nešto da je ispitan antialergijski, i da je pogodan za alergićare.
    tnx, kupljen

Mirjana33

Početno

Citiraj berlinka prvotno napisa
    tnx, kupljen
    Ma ja kupila vodeni usisavač u Properu. Imaju super web shop a i u svom prodajnom mjestu su im i izloženi usisavači te mogu odmah pokazati kako radi. Nije bio preskup (za razliku od rejnboa!!). Model je Batagel Igea. Lepi je plavi. Malko je veči od klasičnoh ali je vrlo funkcionalan. Uz vodu ima i hepa filter. Klinac mi je alergičan na prašinu. S njim kak usisavam, čini mi se, da ima i manje prašine u kući.
    A čišćenje usisavača!! A moram malo vremena potrošiti kada ga čistim ali barem mi klinac ne kiše i ne šmrca toliko. Kada vidim onu prljavu vodu punu raznih gadosti, sretna sam jer znam da to više nije u mojoj kući nego ode niz kanalizaciju.
    Kupovali smo razne antialergične vrečice, "super" usisavače, filteri ovakni-onakvi... ali na svima nakom mjesec dana usisavnja je bilo isto. Motor smrdi i izbacuje dio prašine van. Mi to nismo primjetili ali moj malac je. Posle usisavanja je bio ko da ima kakvu gripu. Uzela i dubinsku četku. Ona izvuče prašinu da ne možeš vjerovati.
    Sad smo se preporodili.
    Znam da svi želimo da usisavamo, da nam bude čisto a da minimalno radimo. A baš nejde to tako.
    Ja sam zadovoljna i mogu Vam preporučiti taj model usisavača odnosno Batagel.

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ima li kakvih novih iskustava??
    planiramo vodeni...

ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja imam zepterov tutto ****!
    i super zadovoljna!
    čisti, pere, pari a dobiješ uz njega i mrak peglu koja me preporodila!
    čišćenje je pis of kejk osim te posude za vodu ali ulijem vodu unutra, nalijem malo čarlija i pustim par sati. izlijem vodu i to je to!
    a fakat fino očisti i nekak dubinski!

a da se vratim na peglu koja je fakat mrak!

Evitta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja nisam bas odusevljena..
    nije bas najbolji model koji postoji (neki hyundai) ali opet.. sto se tice samog usisavanja ok, jako lijepo cisti, ali opcenito je nespretan i nepraktican a kasnije ciscenje-uzas. fora je u tom da se nemoze ta posuda sa vodom izvadit, izlit i oprat, nego lijepo teglis pola usisavaca sa sobom da izlijes tu vodu i onda cijelu tu makinu okreces i treses iznad wc-a, sve sprica, posuda je nepravilnog oblika i nemozes izlit svu vodu van. ja nekoliko puta ispirem ali uvijek ostane po tim rubovima voda i zmazanoca, pa se onda lijepo usmrdi.. uglavnom, mislim da cemo kupit natrag normalan usisavac sa nekim dobrim filterima.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ja imam Karcher DS 5500 model, ja sam zadovoljna, izvuče micine dlake ne znam od kud i lako ga je očistiti

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

ima ovdje tema o usisavaču elit natural.
    Nema rotirajuču četku, ali kad vidiš vodu nakon usisavanja npr. samo madraca :shock:
    I čisti se prilično lako, ja prvo tušem nalijem još vode da isperem stranice, sve to bacim u WC, pa onda to ponovim još jednom.
    Uglavnom, ja sam zadovoljna, iako mi cure sline kad čitam o ovim rotirajučim četkama i sličnim stvarima. Zapravo bih voljela isprobati više različitih usisavača ih usporedim.

zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja sam imala Zepterov, božesačuvaj! Imali smo psa, psećih dlaka posvuda, a najmanje u usisaču. Od dlaka je četka prestala rotirati, a pranje posude,.. Izlijem vodu u zahod, moram prati zahod. odnesem posudu u kupaonu da ju operem, moram prati kadu i hodnik između kupaone i zahoda. A prljavština unutar zaobljenih rubova se nikako nije mogla oprati. Možda su noviji modeli bolji, ovaj je bio grozan. I morao se spremiti horizontalno pa ga nisam imala gdje držati.

Evitta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj zumbulmama prvotno napisa
    Izlijem vodu u zahod, moram prati zahod. odnesem posudu u kupaonu da ju operem, moram prati kadu i hodnik između kupaone i zahoda. .
    ti si bar nosila samo posudu, ja moram cijelo durilo od usisivaca!

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Podižem topic
    Ajd sad ste sve iskusne u vezi tih vodenih filtera pa mi recite molim vas koji je najbolji usisivač na vodeni filter i gdje mogu isti kupiti...

Marija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo prije par mjeseci, nakod što je D. dijagnosticirana alergijska astma, kupili ovo čudovište, kad je bilo na akciji.

Ocjena:
    jako zadovoljni, dobro vuče, uistinu ne baca prašinu van. Jednostavan je za rukovanje i održavanje, nije pretežak, u njega ide oko 1,5 L vode. Posuda s vodom se lako vadi, ispere i prazni i nemam dojam da mi je život kompliciranjiji neko kod usisavača s vrečicama.
    Doduše, mene ne boli glava oko toga što posudu ne uspijevam isprati tako savršeno da bi se iz nje moglo piti.

Mana: Bučan je ko cirkularna pila, razmišljam o kupovini štitnika za uši

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

ja sam se riješila tog vodenog đubra i kupila mali usisavač na filter (ne vodeni). Ovaj vodeni me izluđivao... Ja sam prelijena za to. Još ovo - stavi vodu prije unutra ije bad, ali ovo pranje poslije.. I cijelu kupaonicu bi smočila dok bi ga očistila, pa onda i nju moram prat, uh... Dobro je usisavao, ali posla...... (mislim gorenje - bio je oko 1200kn)

ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

mislim da prije kupnje saugera iliti usisivača trebamo odlučiti i razlučiti za što nam isti treba!
    ako mislite svaki dan sugati po malo, ako postoje stepenice...suger na vodeni filtar nije rješenje!
    to su obično dosta veliki usisivači, ide litra vode, nezgrapni su za prenošenje, teški a i samo čišćenje ima svoju minutažu!
    ali ako ga rabite jednom tjedno, primjera radi, i to čišćenje traje onda se možda ipak isplati investirati u stroj na vodu jer onda samo čišćenje aparata ne premašuje usisavanje!

samo još sitnica za rainbow!
    osim cijene koja je :shock: probajte s njim manevrirati!
    sauger ima ugrađeni motor tako da naprijed ide ko kosilica, stvarno lako, a natrag ga povući prema sebi :/ ...ja nisam mala ženskica pa moram priznati da mi je bio problem!

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj andiko prvotno napisa
    ja sam se riješila tog vodenog đubra i kupila mali usisavač na filter (ne vodeni). Ovaj vodeni me izluđivao... Ja sam prelijena za to. Još ovo - stavi vodu prije unutra ije bad, ali ovo pranje poslije.. I cijelu kupaonicu bi smočila dok bi ga očistila, pa onda i nju moram prat, uh... Dobro je usisavao, ali posla...... (mislim gorenje - bio je oko 1200kn)
    evo mi smo upravo taj kupili...ajme nisam ni mogla sumnjat koliko još iza običnog usisavača ostaje prašine po kući...bubi sad ne kašlje po kući tata je sve očistio...
    a treba mi isključivo za usisavanje,najviše radi malog...
    jest da je malo bed čistit ga ali s nećim moram imat posla...za ovim ne moram skupljat prašinu po kući dok sam za običnim morala...
    hvala vam cure

jenny avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

a jesu li ovi karcherovi antialergijski?
    ja sam vidjela hoover usisavac antialergijski s vodenim i suhim usisavanjem,funkcijom pranja tepiha..4300kn.

Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Molim Vas najnovija iskustva koji vodeni usisavač sa funkcijama pranja tkanine (tepisi i sjedeće garniture) su najbolji???

ženazmaj avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Imali smo Karcher DS 5500 i sve je super ali ako hoćeš koristiti punu usisnu snagu moraš svaki mjesec mijenjati filtere što je dosta skupo.
    Sada imamo Thomasa i zakon je!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •