-
opstrukcijski ili astmatski bronhitis
je bolest koja nam je pred tjedan dana dijagnosticirana, pa eto molim sve koji imaju iskustva s tom bolsecu da napisu svoje iskustvo...
daklem mi smo u noci s utorka na srijedu imali 5 satni napad uzasnog kaslja, od iduceg dana tj od srijede smo na inhalacijama ventolina i flixotide 2x na dan... u subotu je bila prva noc bez napada i u nedelju unatoc inhalacijama je imala napad kaslja u noci...tako danm je terapija produzena...do daljnjeg. ja ne cujem golim uhom nikakvo piskanje i sl .
po danu je to potpuno zdravo dijete :dunno
to me malo zbunjuje , pa me zanima dal je tako i kod vas..
doktorica i dalje cuje spazam :dunno
nocas je bila bez napada...
u ponedeljak smo naruceni na alergolosku obradu na srebrnjak pa cemo vidit dal smo na nesto alergicni..
koliko vam dugo traje ili je trajao takav bronhitis? koliko dugo uzimate terapiju? sta je uzrok?
-
Pozdrav Luna! Mojoj E. je isto bio dijagnosticiran asmatski bronhitis negdje sa 3 god. Jednu noć je toliko kašljala da se počela gušiti, nije mogla uhvatiti zrak, počela se bacat po krevetu, ma užas, skoro sam umrla od straha! Zgrabili smo ju i izletili van, krenuli na hitnu. Automatski kad smo izašli na zrak, ona je prodisala! Ne sjećam se što je pila, koje sirupe, al prvo što sam promjenila je bio madrac, jastuk, poplon, kupili svu antialergijsku posteljinu, izbacila tepih.... na testiranje nikad nismo išli, kad smo to sve promjenili situacija se poboljšala za tjedan dana i odonda se nikad više nije ponovilo!
-
Draga moja, ima nas puno tu sa istim problemom. Nama je dijagnosticiran prije godinu dana i koristimo iste ljekove + claritin. Ne znam koliko ti je dijete staro. Do 5. godine testovi za alergije uglavnom ništa ne pokažu (tako je i nama) ali je očito da je rječ o alergiji jer se kod nas javlja u proljeće i jesen. Kad krene bude isto ko i vama prvo samo po noći , a onda i po danu. Srećom brzo prođe uz ljekove. Kada se ponovo javi kašalj nemoj čekati da napreduje, mi odmah uvedemo ventolin 3-4 puta dnevno + klaritin i fliksotid i za 1 dan se stanje popravi. Mi idemo na Srebrnjak - sve pohvale njima svima tamo. Imaju i malu školu astme i astmafon za prvu pomoć.
Sori u žurbi sam, nadam se da češ skužiti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma