Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Montiranje autosjedalice

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno Montiranje autosjedalice

Imamo nekakvu KidzImSitz sjedalicu i nemožemo je prema napreijed. (položaj 9-18 kg.) Moze li nam itko pomoci i reći kako se montira jer je kad mi montiramo vrlo labavo.

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jel koja od ovih: http://www.kids-im-sitz.de/?

OT, interesantni su mi njihovi crash testovi, nisam do sad vidjela snimku crash testa sjedalice za novorodence.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Da. Imamo nania sjedalicu. Ako itko zna, molim pomozite.

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jel ukleknete u nju kad zatezete pojas? Jel ima kopcu za fiksiranje gornjeg dijela pojasa (ugradenu ili samo prilozenu)? Jel znas na sto mislim kad velim kopca za fiksiranje? Mislim da ih Nania sjedalice imaju, kolko se sjecam iz posjete TLu (ili je to bio Media Shop?). Izgleda kao stipaljka, prikacena spagicom za sjedalicu. Al mozda se ne sjecam dobro.

Tesko je iz glave, moraju se pratiti upute. Gdje zivite?

U principu ide ovako (dat cu upute u slucaju da je sjedalica montirana na mjestu iza vozaca, ako je iza suvozaca onda su upute zrcalne):

Provuces pojas auta kroz utore u sjedalici po uputama i ukopcas ga u vez u sjedistu.

Stanes se ispred sjedalice, s desnim koljenom ukleknes u nju i utisces je svom snagom (ako si dovoljno visoka mozes se i odguravati o strop) u sjedisteda nemres vise a istovremeno povlacis gornji dio pojasa tako da ga primis kod kopce i vuces prema gore, sto vise skracujuci donji dio, onaj koji ide horizontalno kroz sjedalicu (a isao bi ti preko bedara da se ti vezes). Kada si tolko zategnula da nemres vise, onda pokusaj jos malo i stavi kopcu za fiksiranje (po uputama) ili zakoci pojas kopcom ako je ugradena u konstrukciju sjedalice.

Ako ovo ne pomaze, i nemres doci na neki pregled sjedalica skoro, vidi jel mozes skenirati upute negdje pa mi ih posalji na mejl i vidjet cemo jel ima kakav stos.

JBT avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ako si u ZG javi se pa bumo se dogovorili za pomoć

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Skenirat cu pa cu poslat, jer ne znam što da radim s tom kopčom.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

nadam se da ću i ja ovdje dobiti odgovor.

imamo autosjedalicu (zapravo onu ležaljku koja se ujedno montira i na kolica) Jane, a nemamo upute za montiranje. To je za bebu od 3 mj pa trebamo montirati onako u poluležeći položaj.

isprobali smo, ali nekako je klimavo, ne znamo kako ju učvrstiti. Imaju li možda negdje upute?

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

http://www.jane.es/index.php?fuseaction=manuals

Pretpostavljam da misliš na MATRIX.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

da, matrix. hvala, skinula sam si upute, sutra odmah montiramo. idući tjedan na more...

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ja imam pitanja o toj crvenoj kopci, imam upute za bubu, al toga unutra nema :?
    dal je ispravno kopcu za fiksiranje staviti iznad kopce pojasa

nasa pp 0+ je imala H kopcu koja je po uputama dolazila na to mjesto

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •