Mi još uvijek Maji peremo zube i oblačimo ju. Naravno, zna sama i često se presvlači onako iz fore, valjda je počela otrkivati ženski svijet . Nije u tome problem, nije nama teško, ja sam čak i sretnija da joj mi operemo zube, mada nekad hoće sama i tad joj naravno dopustimo. Problem je u tome što ona uopće ne želi ni krenuti prema kupaonici. Jednostavno želi nastaviti raditi što je radila - igrati se, gledati tv ili sl. Ujutro joj dam 1 sat da se razbudi, ne tjeram ju da jede doručak doma, mada joj uvijek ponudim. Odlazimo od kuće iza 8, tako da ni to nije neko nerazumno vrijeme. Ali njoj se ne da oblačiti, hoće se izležavati dalje. Ima već 18 kila i ja ju više ne mogu samo tako obuci ako ona neće ni nogu dignuti ili se ustati. A što se tiče igračaka - to ju zamolim da pospremi možda jednom u 10 dana, ako joj dolazi neko da se imaju gdje igrati. Inače se ne pačamo u to - to je njeno malo carstvo, a tako i onako spava sa nama, pa nikom ni ne smeta nered. Ako zamoli da joj neko od nas pomogne, pomognemo joj.
A hrana - jednostavno se ne mogu pomiriti sa tim da jede samo krumpiriće, tjesteninu, nareske i slatkiše.
Zapravo, vjerojatno je da griješim, jer očito jedino ja ovdje ne uspijevam.