-
Odmah mi je lakse kad sve ovo procitam. :D
Kod nas sada pali samo kad tata kaze da nesto hoce/nece, onda ona radi upravo suprotno.
- Igracke ne sprema.
- Zube ili nece da pere ili bi ih prala satima. Isto je i s kupanjem.
- Lose jede, samo ponekad ima blistave trenutke. Smoki, cokoladu i bombone moze u svako doba dana i noci.
- Svima drugima hoda, samo meni nece, ja je moram nositi.
- Spava s nama u krevetu i ne zeli spavati nigdje drugdje (doduse, jos je nismo ni pitali, mozda bi i htjela?).
- Jos doji - na zalost i zgrazanje ostatka obitelji (osim MM).
- Kad je umorna, ignorira sva upozorenja o opasnosti (NE dirati sporet, NE trcati na cestu, DAJ mi ruku dok setamo cestom, ...). Ponekad to radi i kad nije umorna, valjda me voli gledati kad se izbezumim od straha. :? Dogadja se sve cesce sto je starija. Tjesim se da je faza. Ili nisam u pravu?
Time-out primjenjujem jaaaako rijetko, samo kad se i ona i ja totalno izbezumimo i nista vise ne pali, kad nam treba odmak od situacije da se malo smirimo.
Ponekad viknem na nju, jednostavno se ne uspijem iskontrolirati bas uvijek. Nisam bas ponosna na sebe zbog toga, umor i stres nisu bas neko opravdanje.
Srecom, ne dogodi mi se cesto i dogadja se sve rjedje (pali mi ono sto je napisala emily "ti si odrasla...").
Ali, sve u svemu, slazem se sa Smokicom u tome da je "moje dijete najljepsa, najpametnija i najbolja curica koju znam". :D Ima toliko kvaliteta da ih ne bih ni mogla nabrojati ...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma