-
Adrian je skoro identicno star kao Maja 
Mene periodicki muci hrana. Iz nekoliko razloga, znam da moze jesti fantasticno jer sam vidjela na kazeti iz vrtica :wink: i uzasno me zivcira kad nece ni probati rucak. Onda svakih xy mjeseci napravim ono sto bi trebala uvijek raditi. "Neces jesti ne moras (prvo mora bar probati kao sto je i Egica rekla", ali nema nikakvih gluposti slatkog, kiselog, nista. Nakon xy sati "hoces sad rucati?" nikad ne silim da jede ono sto sam ja zamislila ali konkretno mora jesti. Primarni razlog zasto ne toleriram "ne jelo" jer je histerican ako ne jede. Ako normalno jedamo tijekom dana onda je i dobre volje i sve ostalo je ok, a cim preskoci neki obrok onda krene nervoziranje.
Ja mislim da su oni sa 4 god vec dosta spremni na neke granice. Ne silim samostalno oblacenje , pranje spremanje isl. Ali ako najavim 5 minuta ranije da idemo doma, ili da idemo nekud van onda se ide. Mene kod njega izluduje kad krene cendrati " Ja nikad nisam jeo sladoled" ( a jeo ga je prije 10 minuta), i za takve stvari sam se spremna spakirati istog trena sa igralista i doci doma i to on dobro zna. Zna da ide u timeout za "nasilje" (fizicko ili cupanje i deracina na drugu djecu). Sad se timeout desava jednom u 10 tak dana mozda i rjede i uvijek je nakon toga jako dugo ok. ali nikad ne prelazimo 4 minute a vrlo cesto i krace
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma