-
Ortoped-molim preporuku
Već neko vrijeme, osobito nakon trudnoće, osjećam bolove u leđima, a sve zbog spuštenih stopala. Čini mi se kao da se stanje pogoršalo zadnjih godinu dana, pa mislim da je vrijeme za nabavku ortopedskih uložaka. Molim informacije od kuda da krenem.
-
Pa, čuj, naforumuvećtolikoputaspominjani Tifi nije samo dječji ortoped, pa možda kod njega...
-
Ako misliš da problemi potječu od stopala, možeš otići u polikliniku "Kinematika" u Laginjinoj 16, oni su specijalizirani baš za stopala. Rade kompjutorsku analizu hoda, snimaju stopala i prema tome izrađuju ortopedske uloške po mjeri. Meni su njihovi ulošci daleko najbolji, a isprobala sam raznih.
-
Osoblje foruma
poliklinika Štambuk.
doktorica je krasna i odličan dijagnostičar.
-
Super, hvala. Možda i nisu svi problemi od stopala, ali naočigled su iskrivljena. Mislim, onak spuštena, gazim prema unutra.
Još me zanima koliko love moram osigurati za pregled i uloške...(da se znam pripremiti).
-
Ja ti mogu napisati za Kinematiku, jer sam bila nedavno: pregled + ulošci 655 kn.
Zvuči :shock: , ali meni su njihovi zadnji ulošci trajali 6 godina. I nisu se "izraubali" kao ostali, koji se istroše za 6 mjeseci. Pa ako treba jednom u nekoliko godina dati lovu, nije tako strašno.
Samo pregled košta 250 kn, toliko su, mislim, pregledi i kod ostalih privatnika (ili tu negdje, ispravite me ako griješim).
-
da, kinematika (ekipa od dr pećine)
-
Tanja, a da li se treba naručiti na pregled?
-
Treba.
Broj je 4556 002 ili 4556 251, rade ponedjeljkom i srijedom popodne, ostale dane ujutro.
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma