ne znam... nisam taj tip, nikad ne bi mogla imati spremačicu. ne volim da mi itko prčka po mojim stvarima, dira i slaže moju odjeću, tanjure, nered, pere moj wc gdje ja i moji "obavljamo". osjećala bi se nelagodno, naša intima bi bila povrijeđena. :/
ja sam stvarno od onih koje
kronično nemaju vremena: imam dječaka od skoro 2 godine, trudna sam, uređujemo novi stan, MM je razmaženo derište

, radim puno radno vrijeme, izvanredno studiram, pokušavam imati neka svoja mala zadovoljstva kraj toga svega (RODA, čitanje, frendice, tečajevi za trudnice), i da - sama čistim. tata mi je za ročkas htio unajmiti tetu spremačicu/peglačicu jednom tjedno, ali nisam htjela. mama i svekrva se nude za pomoć, ali sva se naježim kad ih gledam kako ordiniraju po našem gnijezdašcu, pa brzo prekidam takve pokušaje... naš stan nije najuredniji na svijetu (daleko od toga). al volim onu:
naš dom je dovoljno čist da svi budemo zdravi i dovoljno neuredan da se u njemu osjećamo ugodno!.
jednom tjedno, navečer kad Jani spava očistim sve do amena (trenutno živimo u 65 m2, ali selimo u 90m2), a preko tjedna održavam, i zasad sam presretna tako. moje dijete ne pati, ne oduzimam od "njegovog" vremena, a MM pretrpi tu moju tjednu šihtu. za sad klapa, a vidjet ćemo kako ću

sa još jednom bebom...