Mi imali tetu spremalicu 1 x tjedno, ponedjeljkom. Zena oribala svaki put kuhinju, kupaonicu, zahod od stropa do poda, i nesto malo dnevni boravak. Za ostalo nije imala vremena (5 sati u komadu). Nije da smo bas toliko prljavi, vec ona bila "temeljita". Problem je bio MM koji je malo "picajzla",pa je stalno prigovarao - "razmjestila je posudje, ne mogu se snaci, uzela je krpu kojom se ne brisu plocice, oderala nam je radnu plohu ribajuci neodgovarajucom spuzvom, ja moram spremati i vracati stvari za njom....itd" . I ja odustala od tete, a bila nam je zbilja velika pomoc. Meni nije odgovarala jedino buka koju je radila, jer bi bila od 9h do 14h, a B. je spavao 2 x dnevno - jednom ujutro i 1 popodne, pa se budio od nje...

Sad kad imam jos jednu bebu od 6 mj. s kojom provodim dosta vremena a B. brije sve u sesnaest i prlja hranom, ali i svojim otkrivanjima vode, zemlje u teglama, vapim jos vise za pomoci. Covjek stigne koliko stigne, cini mi da se ubih jedan dan, a onda drugi opet sve isto sto sam radila jucer, a nemam ni 5 minuta samo za sebe... Osim dok Ela spava dezuram pored nje i citam forum,....

Ako netko zna i moze preporuciti tetu koja bi spremala u Dugavama, molim na pp.... :D