jucer smo u vrticu imali generalnu probu za bajramsku priredbu i posto sam ja u roditeljskom timu za izradu kostima i dekoracije za binu imala sam cast prisustvovati , ali nisam ni sanjala kakvo cuiiznenadjenje dozivjeti:
Izasla je Isaova grupa(i valjda zbog treme) mnogi su pozaboravljali tekst.Isa je prvi recitovao(iako su tu djeca iz velike grupe Isa ucestvuje i u njihovoj tacci jer je jako dobro zapamtio tekst,a svako djete ima po neke 2-3 recenice)...moj misic je svoj dio fantasticno odradio,medjutim petoro djece od njih sedam nikako nije moglo da se sjeti teksta i cim oni zaborave isa napravi korak naprijed i izrecituje i njihov dio :shock:
To me samo po sebi jako iznenadilo, medjutim najsmjesnije je bilo da je on znao SVE! tacke programa napamet i ispod bine je suflirao djeci ako sta zaborave.
ja nisam htjela da s eon toliko eksponira, ali su me uciteljice zamolile da ga puistim jer ga(kako rekose) djeca vole ilakse prime tu "pomoc" od njega nego od vaspitacica.

Kasnije, kad smo usli u auto rekal sam mu kako sam sretna i ponosna i kako je bio super, aonda sam ga upitala:a kako ti to zapamtis?jel tesko?jel vjezbas u vrticu?
Isa:molim te suti.To se ne pita :shock:
Ja:pa dobro.Ja to samo onako pitam jer si bio super
Isa:svi su bili super