Sutra. Može? Nazovem te ujutro i onda se dogovorimo...ms. ivy prvotno napisa
Čak bih i danas, ali sam ujutro bila na dogovoru u jaslicama....Uhhhh :/
Dakle...Lovrina grupa, preslatki mali bebači, ALI ...Lovro je najstariji! I tu nemam ništa protiv da ih je više "tu-negdje"kao i Lovro. Ali ima ih još 6 koji su 5,6,7 mjesec 2004, a ostatak grupe (do 22 djece) je 9 i kasnije 2004 pa čak i 2 iz 1/2005...
Dobra je stvar što starija grupa (kao mlađa vrtićka) su vrata do naših i spojene su prostorije pa klinci bježe iz jedne sobe u drugu...ALI..ta druga grupa bi u stvari trebala biti Lovrina. Pola njih (od 23 djece) je 2004 godina (sve kao i Lovro) a pola njih polovica 2003 godine. U svakom slučaju to je grupa s kojom bi se Lovro pripremao za školu!!!
Bila sam psihologice (odmah) i pospominjala sam se , ali sam u fejs tu fejs susretu zaboravila ovu stvar za školu, pa sam je nazvala i pitala i za to. Uglavnom, dok smo se fejsali borila se rukama i nogama protiv premještanja (kao broj klinaca u grupi), ali kad sam je nazvala sa spikom oko škole, skužila je da imam pravo.
I dogovor je da će se spominjati sa ravnateljicom i da se čujemo prije nego se odlučimo početi.
Sve sam više za starije...Uglavnom, mislim da će ovaj tjedan MM sa malim otići u posjetu vrtiću, pa ćemo reći i konačnu riječ.
Uglavnom, moj malac ima dva frenda...SAra (3 g.) i Juraj (3 g.) i super se lijepo igraju...Lovro ih stavarno šmeka...a i oni njega.
Kaj mislite? Po meni, nemam kaj razmišljati...ovi stariji, kaj ne?![]()
PS
Pusa svim pametnicama i jedna specijalka za MImija...![]()