Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: cudni ciklusi, sta bi to moglo biti, iskustva

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno cudni ciklusi, sta bi to moglo biti, iskustva

do sada bilo sve o.k...
    avgust i septembar, dosle brzo, na 24-25 dana, ranije bile uvek na 27.
    normalna krvarenja, normalne duzine, bez bolova, osim glavobolje.

oktobar, stigla na vreme, na 27 dan, ali...
    2 dana braon, muljavo, mrvice i ugrusci (izvinite na opisu), bol u krstima retko ali prisutan, traje jos uvek jer je 3. dan.
    ugrusci izadju dok mokrim a na ulosku (platnenom samo flekica, nista ne curi.

sta ciniti? da li bi me gin. primio ili da cekam kao normalan broj dana da vidim hoce li normalno proci

mnogo sam uplasena (panicarka )

izvinite na opsima ovako rano ujutru

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

2 dana braon, muljavo, mrvice i ugrusci (izvinite na opisu), bol u krstima retko ali prisutan, traje jos uvek jer je 3. dan.
    ugrusci izadju dok mokrim a na ulosku (platnenom samo flekica, nista ne curi.
    Kod mene je ovako svaki put prva 2-3 dana. A počelo je tako dok sam bila na oralnim kontraceptivima. Sad nisam već 7 godina, ali je M i dalje takva.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Kad sam ja svojoj ginićki opisala slične simptome, ona je rekla da se možda približavam menopauzi, i da tako može biti slijedećih... pa i 10 godina... (to je bilo prije godinu dana, sad imam 41). Ali moji ciklusi su se sami od sebe opet vratili na 28 dana i uobičajenu potapajuću jačinu. Nekad ti se to pobrčka od promjene vremena (proljeće i jesen).

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

evo me, bila sam kod gin.
    kaze, moze biti od promene vremena ali i od godina (imam 32)
    radili su mi UZ i manuelni pregled i kaze se je u redu a ja se uspanicila jer nikada mi se tako nesto nije dogodilo (mnogo citam po internetu i sta treba i sta ne treba pa odmah razvijam scenario )

hvala vam na paznji i na vasim iskustvima

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Meni ti ovo djeluje kao simptomi povišenog prolaktina jer kad je on poviše ciklus poćne šetati, i pojavljuje se spotting- to što si opisala kao mrvičasto i smeđe.

Prolaktin se zna povećati kad smo u nekoj stresnoj situaciji, ili živimo stresno, pa ga nazivaju hormonom stresa. Ako ti se nastavi, provjeri prolaktin, koji sam ja spustila Vitexom (biljka)

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Indi, istina je da sam u velikom stresu, hvala za savet jer vec sam citala od Vitex-u i ozbiljno razmisljam da probam.

Zakazala sam kod homeopate pa cu i nju da pitam.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •