Pokazuje rezultate 1 do 34 od 34

Tema: Kufer na krovu auta

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Kufer na krovu auta

Prvi put saljem post na 4 kuta: ok, suprugov auto smo prodali a ja imam Peugeot 307. L i ja idemo u posjet tati i trebale bi se potrpat sa svim njenim stvarima (ukljucujuci kolica i prenosni krevet + madrac) u Peugeot. Imali smo pakirnu probu i ne ide bas pa sam se odlucila kupiti krovni kufer. Vidila sam po gradu da svi manje vise imaju Thule krovni kufer. Kakva su vasa iskustva, koliko stane u kufer, koju ste marku kupili (ako se moze o tome na forumu) i koliko ste platili?

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno Re: Kufer na krovu auta

Citiraj Timmy prvotno napisa
    Prvi put saljem post na 4 kuta: ok, suprugov auto smo prodali a ja imam Peugeot 307. L i ja idemo u posjet tati i trebale bi se potrpat sa svim njenim stvarima (ukljucujuci kolica i prenosni krevet + madrac) u Peugeot. Imali smo pakirnu probu i ne ide bas pa sam se odlucila kupiti krovni kufer. Vidila sam po gradu da svi manje vise imaju Thule krovni kufer. Kakva su vasa iskustva, koliko stane u kufer, koju ste marku kupili (ako se moze o tome na forumu) i koliko ste platili?
    Zakon stvar...ne skidam ga cijelu godinu !
    Kofer smo dobili novi, a nosace sam do sada isto tako kupovao nove dok nisam u oglasniku vidio DUPLO jefinije.
    U svakom slucaju preporucam ali kupi si ili Thule ili MontBlanc jer ovo ostalo je više manje šljuka. Cak je i MontBlanc jefitiniji osjetno.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Aha...cijena...za cca 2500 kuma, mozes dobiti dobar kofer + jos cca 700 kuma za nosace...NOVO !

Ovaj kofer koji ja spominjem je malo duzi da ti stanu skije po zimi ali imas i manjih i jefitnijih !

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Thule ti je po meni skup iako smo ga i mi kupili. platili smo oko 4500 kn, ali bila nam je sila. prodali smo mm-ov auto i ostali na mom Clio-u. E s tim smo proveli cijelo ljeto. Uglavnom gore smo stvili bas to sto si ti naborjala, kolica i putni krevetic, ali bez madraca i jos par onako sitnica u vrecicama. ostalo sam bila majstor i spakirala u gepek 8) . nasi frendovi su iznajmili kufer i mislim da su platili oko 1000 kn. dakle ako to planirate koristiti dulje onda se ipak isplati kupiti.

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

mi kupili

http://www.thule.com/Thule/ProductDe...____24521.aspx

kraci model

i to s nekim sajamskim popustom kada je bio Auto show
    znam da se radilo o nekoliko tisucica ali se tocnog iznosa ne sjecam

btw imam originalne nosace za peugeot 307 dva puta koristene i rado bi ih prodao jer sam prodao i 307-icu pa ako im azaintresiranih moze na pp

Datum pristupanja
    Nov 2005

Citiraj TATA MATA prvotno napisa
    U isto vrijeme smo tipkali. MI ga skidamo ali montaza traje cca 5 min, jer je sad neki novi sistem za kacenje na nosac, jer da ne skidam ne bi prosao kroz garazna vrata

Datum pristupanja
    Jun 2005

Citiraj spajalica prvotno napisa
    U isto vrijeme smo tipkali. MI ga skidamo ali montaza traje cca 5 min, jer je sad neki novi sistem za kacenje na nosac, jer da ne skidam ne bi prosao kroz garazna vrata
    Da super je...sve ide samo KLIK KLIK i skida se bez problema...ali stane mi u garazu a dobro nam dođe cak i kad idemo u ducan !

Inace je taj kofer na njezinom autu !

Datum pristupanja
    Jul 2005

pa kad imas tolke aute onda ni ne moras

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi imamo vw sharan i t4, i onaj veliki thule od nekih 750litara...

nikad ga ne skidamo, stalno je u upotrebi i zakon je

Datum pristupanja
    Jun 2005

Citiraj daddycool prvotno napisa
    pa kad imas tolke aute onda ni ne moras
    Cuj njega...pa tvoj jedan vrijedi vise nego svih mojih 5 komada !

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

uvijek spasava kod putovanja. :D
    mene MM zeza da je kupio Thule da ima gdje stavit moje cipele!
    (a i nije daleko od istine )
    uglavnom, super stvar!

~lex~ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja ljeti i po potrebi stavljam Thule Atlantis 900 na krov. To je najveći Thule koji proizvode, a platili smo ga oko sedam tisuća kuna prije dvije godine.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj ~lex~ prvotno napisa
    Ja ljeti i po potrebi stavljam Thule Atlantis 900 na krov. To je najveći Thule koji proizvode, a platili smo ga oko sedam tisuća kuna prije dvije godine.
    Ides Miki...meni bi se auto prehitil dok bi stajo na semaforu !

Datum pristupanja
    Nov 2005

hmmmmmmmmm jel to neka muska urota?

Datum pristupanja
    Jun 2005

Citiraj spajalica prvotno napisa
    hmmmmmmmmm jel to neka muska urota?
    Heheh...ne nego je preko ljeta Buba bila solo sa Vitom na moru pa joj je trebao kofer...autosjedalica je u njenom auticu pa nam seneda vadit i premjestat u moj svaki dan tako da se stalno kad smo skupa vozimo s njenim.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

a da nastavite na kavici?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ako ti to ne treba stalno, moze se iznajmiti. i nosace i kutiju.

ne znam cijenu ni detalje, znam da se zove najam dario, i da sjedi u chromosovom neboderu, tamo na strani prema vukovarskoj.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hvala na odgovorima. Nakon dana surfanja i hodanja po ducanima osjecam se kao expert za krovne kofere . Ovako stoje stvari: oblik koji bi meni najvise odgovarao je Thule Ocean 200 ili Atlantis 200. Dimenzije oba kofera su 175x82x45, znaci srednje su duzine i prilicno su siroki. Ocean 200 je starija verzija (i budget verzija), volumen mu je isti kao Atlantisu ali moze nostiti 25 kg manje. Atlantis je novija verzija, otvara se se s obje strane, oblik mu je ljepsi ali je i skuplji. Ocean 200, zajedno s nosacima i montazom bi dosao 4060 kuna. Je li moze tko provjeriti da li je ista cijena Oceana 200 u Zagrebu?

Dimenzije MontBlanca mi ne odgovaraju iako mi cijena odgovara :/ .

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Hm, mi imamo neki Thule, ali kladim se da nije bio tako skup, inače ga jamačno ne bi kupili.

Evo kaže MM da je koštao 1800 kuna. Tip je Ocean 500. (kaže MM, sumnjivo mi je to)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mima, mozda je to bez nosaca, pitaj TM jos jednom plz. Drugi?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Odmah ti mogu reći da je bez nosača, nosače smo već imali.

JBT avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mi smo prije 6 godina kupili Thule Polar 100 (360 litara zapremine), zajedno sa nosačima za Uno i platili 2300 kuna.
    Kutija je super, stane hrpa stvari unutra. Jedini joj je nedostatak što ne stanu skije unutra i radi toga je prodajem.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Uzela sam Thule Ocean 200 na kraju. Atlantis verzija je nesto luksuznija, 750 kuna skuplja za istu zapreminu ali ljepseg i modernijeg izgleda. Odlucila sam se za jeftiniju verziju kako bih za tih 750 kuna kupila i nosac za suprugovu biciklu. A kad se potrpamo........gdje ce nam biti kraj .

Djenka avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Podižem ovu temu. Može preporuka gdje kupiti thule ili taj drugi što se spominje, te krovne nosače za thule? Auto mi je Punto, ne znam da li igra model auta. Ne znam ništa ustvari, pa što god da preporučite dobro dođe. Može li se to kupiti za 1500-2000 kn cca ukupno, ja bi kupovala na rate pa mi ne bi odgovarao rabljeni preko oglasnika?

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a mi imamo platneni krov i nemamo gepek jedva čekam more

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ninochka prvotno napisa

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i nije ti neki savjet

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj ninochka prvotno napisa
    pa onda bar nemaš problema
    čekaš sunčan dan, odrolaš krov i trpaš u visinu koliko treba

Andora avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Djenka prvotno napisa
    Podižem ovu temu. Može preporuka gdje kupiti thule ili taj drugi što se spominje, te krovne nosače za thule? Auto mi je Punto, ne znam da li igra model auta. Ne znam ništa ustvari, pa što god da preporučite dobro dođe. Može li se to kupiti za 1500-2000 kn cca ukupno, ja bi kupovala na rate pa mi ne bi odgovarao rabljeni preko oglasnika?
    a OVO?

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

vec godinama kupujemo kutiju i uvijek preskupo.
    kako opet nema sanse da je kupim ni ovog ljeta, pribjegla bi metodi koju je moja mama cijelo nase djetinjstvo koristila, zarolala bi sve stvari u satorsko krilo, dobro zavezala i montirala na krovne nosace. jel to protuzakonito?
    mislim, ljudi tako nose ormare iz šopinga, ne bi ni ja isla autocestom...

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

nije. pod uvjetom da naravno taj teret na krovu dobro pričvrstiš i osiguraš od padanja. to ti je kao i da furaš daske na krovu ili tak nekaj slično . glavno da ne padne i ne ugrožava druge u prometu.
    za sigurniju varijantu možeš iznajmiti kofer - naš kum je prošle godine plaćao cca 40-50 kuna dnevno,u kompletu s nosačima - tebi bi možda bilo i jeftinije obzirom da nosače već imaš.

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

postoje i mekane krovne torbe koje se mogu jednostavno i sigurno ucvrstiti. mi imamo dvije, izgledaju kao velike sportske torbe, imaju s jedne strane kotacice (2), s druge rucku za navlacenje. gore obicno zatvaranje patentom. imaju na sebi nasivene trakice (kao one na pojasu od hlaca, samo, naravno, malo cvrsce ) i kroz njih se provuce traka kojom se zakaci za krovni nosac. imaju i posebne "kabanice" koje se isto tako jednostavno prebace preko torbe i onda se sve zajedno istom onom trakom zakaci za krov. lani smo putovali nekih 600km uz vrlo promjenjivo vrijeme i prekonekoliko strasnih pljuskova. sve stiglo suho...

jedina "kvaka" ovih torbi je sto ih ne mozes montirat na one dvije sipke sto idu preko krova. treba ti mreza ili krovni nosac... ovo - http://www.rola.com.au/Enlarge.aspx?prod=147 ili ovo - http://www.rola.com.au/Enlarge.aspx?prod=155

postoje i posebne mekane torbe za krovnu montazu, ovako nesto - http://www.rola.com.au/Enlarge.aspx?prod=59150 ima more toga, guglas soft roof bag...

ja bi, da stavljam bas satorsko krilo dodala preko svega i onu elasticnu mrezu. uvijek je stavimo kad imamo vise od jedne stvari privezane za krov (koristimo je i na prikolici)... ovako nesto - http://www.rola.com.au/Enlarge.aspx?prod=59200

e, zaboravih dodat, mi smo ove prvo spominjane dvije "sportske" krovne torbe kupili u aldiju (ko nas lidl) cijena, cca 200-250kn komad...

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Aldi je i s vase strane bare? Moram priznati da sam bila uvjerena da ga ima samo u Njemackoj, a kad ono - jedan je cak u mojem selu.

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

off topic - ovdje je prilicnu frku izazvao svojim cijenama, al i placama

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •