I ja sam imala osjećaj da si sika i usta ne odgovaraju. Tin jednostavno nije dobro hvatao siku i trebalo nam je i po nekoliko puta da se namjestimo. Čak sam imala i radagicu na jednoj. Meni nije bio problem što mlijeko nije nadošlo već što ga je bilo previše. S obzirom na kvrge koje su se već stvarale morala sam stalno lagano masirati i tada u početku nisam niti kužila let down.
Nama su podoji u početku bili po sat, sat i pol, onda malo spavanja i opet je bio red za drugi podoj. Uvijek sam dojila ležeći pa bi si i ja malo odspavala. Dobro si namjesti jastuke pod rame i glavu da ti bude što udobnije. Naviknut ćeš se na spavanje u tom položaju vrlo brzo ako ti bude udobno.
Da te utješim. Danas kad Tin ima 5 mjeseci sve je super. Usta i bradavica su si sad taman i nemamo više nikakvih problema. Podoji su puno kraći i traju oko desetak minuta. Kad mu baš paše biti na siki to ti je onda max. pola sata.
Držite se, mazite se i uživajte. I ne brini ako imaš podršku MM i slušaš savjetnicu sve će biti ok.