Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 52 od 52

Tema: tužan kraj dojenja

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Goge prvotno napisa
    Ma 100% se ne treba isprati.
    uffff koje olakšanje za moje bolne bradavice :D

Tonja_1 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

da, ne treba se isšpirati, ja koristim cijelo vrijeme.

update: pokušala izdajati izdajalicom preko šeširića i upalilo je! puno manje je neugodno i navukla sam više mlijeka, no nakon nekoliko puta su na šeširiću ostali tragovi krvi pa sam prestala. nastavila izdajati ručno.
    izvučem puno manje mlijeka, ali bradavica dolazi sebi, čini mi se relativno zaraslo jer ne vidim više onaj krvavi mesnati dio.

danas sam se odvažila i odlučila vratiti dojenju i uhvatila bebača kada mi se činio raspoložen i stavila ga na siku. vukao je :D ! prvi puta nije bolilo! bio je miran pa sam mu polako ugurala veliki dio u usta i stvarno nije bolilo kao prije, malo je peckalo. sikio je možda dvije minute i pustio uz plač, a bradavica je nakon toga bila vidno otvorena i krvarila.

e *ebi ga. šta sad?! znači nije bolilo, ali krvari. s druge strane drago mi je da je vukao. nastaviti ili čekati da bradavica skroz zaraste? koliko to uopće može trajati? imam slike, potrebno da ih pokažem?

još nešto, primjetili smo da bebač ima malo neugodniji zadah. jezik mu nije bjel, sve izgleda normalno u ustima. treba provjeravati ili je to od adaptiranog?

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •