-
Tuzna sam i zbunjena :(
Cure ja sam u totalnom bedu i nije mi jasno sta se desava....
Moj 17-mjesecni sisavac koji se jos do jucer nacicavao non-stop, danas niti jednom nije trazio cicu, a kad sam mu iza rucka sama ponudila - odbio je.
Ponovo sam mu ponudila prije spavanja, povukao je dva-tri puta i rekao:
"Gotovo cica, bye bye!"
Nije mi jasno........nije li malo prenaglo, s cicanja skoro svaka dva sata po cijele dane i noci, samo reci: bye bye cica.
Sad brinem da ga nisam mozda povrijedila na putu Bec - Zg, jer nakon vristanja u autosjedalici, bez obzira na stajanja svako malo, i sve moje pokusaje da ga smirim, na kraju sam pukla i izderala se na njega, nakon cega se on jadnik ispovracao, a ja, usljed njegove vriske i nakasljavanja (on uvijek vristi i kaslje, ne zna drugacije plakati) nisam odmah ni primjetila da je povracao.....uzas!
Ne samo da vise ne trazi cice, nego me uopce ne dozivljava od kad smo stigli u Zg, kao da ne postojim...
Molim vas recite mi da ce to proci...
-
-
-
Ja sam mislila da sam jedina kojoj se to dogodilo.Kako sam zbunjena bila kad je ona naprosto prestala dojiti i to malo poslije navršenih godine dana. Nama se dogodilo na moru,dug put,malo kod bake,malo kod strine,malo u apartmanu...........počela je spavati cijelu noć,navečer bi zaspala u šetnji,na plaži ju je zanimalo sto drugih stvari kao da nije imala vremena za ciku................. još uvijek nemam pojma šta se ustvari dogodilo.
Nadam se da će kod vas ta faza proći,brzo će se opet sjetiti cike
-
Mislim da je faza...
drž se
-
Hvala vam cure
Ne mogu vjerovati, izgleda da je to bio samo jednodnevni strajk, valjda zbog one epizode u autu. :/
Danas je sve OK.
Dojili smo nekoliko puta proslu noc i danas je kao i uvijek 4-5 puta trazio cice i veselio im se, kao i uvijek do sada. :D
A ja cu od sad tri put promislit prije nego povisim ton. :mlati se po glavi
-
Super, bas mi je drago zbog vas!
-
-
aj super , bas mi je drago :D
-
:D
-
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu