Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: dječija soba

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno dječija soba

hitno trebam urediti dječiju sobu za svoju godinu i pol staru curicu i sve što znam da će ormari biti narančasti!
    molim vas za par dobrih savjeta, kako okrečiti sobu, kakva zavjesa, kakav tepih, i što nacrtati na zidove?puno hvala

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno Re: dječija soba

sory nije baš bilo hitno ali obzirom da sad i ja o tome razmišljam evo ti par ideja... dok su tako mali dovoljan im je od namještaja još samo krevet/ić, a za ostale stvari možeš upatrijebiti svašta: u TL imaš sjajne vreće za igračke koje se utiplaju u strop i vise do poda 79 kn, u Ipercoopu imaš dječje fotelje u obliku Winnie the Pooh likova 220 kn, u emezeti ili negdje tipa baumaxa imaš drvene škrinje s poklopcem po 50 kn koje možeš presvući šarenim jastučićima pa služe i kao sjedalice i kao skladište za deke, jastuke i sl., na istom mjestu imaš i police koje po želji obojiš i utiplaš u zid, zid preporučujem jednobojno da ne bude prešareno, a tepihe i zavjese onda možeš uskladiti s bojom koju si odabrala kao temu sobe. ovo može biti zaista originalno a jeftino. sretno

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U Mercatoneu ima jedna preslatka soba za tak male sa super detaljima, a i druge sobe ak pogledaš popališ ideje.
    Mi smo isto sada u uređenju sobe za klince (još smo na idejama) pa ti javim što smo smislili. Napiši u google meblo imaju super ideja i upiši sječja soba ja već surfala i pobrala puno ideja!
    Šaljem slike kad nešto napravimo!
    Sretno i uživajte u uređenju

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •