-
pred porod...trebam savjet!
trebam savjet vezano za moju situaciju...
Pred porod sam, jos 20 tak dana. Tesko mi je jer me razara osjecaj krivnje zbog tijeka dogadaja oko moje trudnoce...
Upoznala sam tatu djeteta pocetkom godine, naglo sam ga pustila u svoj zivot, poceli smo zivjeti , ali sam pocela primjecivati da je ososba koja se ne obazire na moje osjecaje vec vrlo manicno fura svoj film. Stvari su krenule nizbrdo kada je on otisao na veceru kod svojih rodaka, a na koju je meni bilo zabranjeno otici. On je to objasnio da je to zbog koristi. Onda je poceo mijenjati raspored mojih stvari po stanu bez da me pita, poceo je kontrolirati moj bankovni racun jer je imao neku racunicu.
Poceo je kontrolirati sto kupujem, pozivi mojih frendova je odbijao..odlazci na kavu ...
Osjecala sam da ne prihvaca mene vec da me zeli staviti pod svoju kontrolu na vrlo profinjeni nacin...slabilo mi je samopostovanje, nisam vise citala, osjecala sam se lose...
Onda sam zatrudnila i poceo me strahovito nervirati, nisam ga mogla vidjeti na oci dok mu nisam na jedan grubi nacin rekla da ode iz mog stana i da se preseli kod rodaka. Prestala sam ga voljeti.
On je rekao da je dijete moja odgovornost i da je bolje da abortiram. Htjela sam dijete i evo me pred porod.
No, on je poceo okolo mene prezentirati da sam ga iskoristila za dijetei trazio je novac od mene. Cak je na javnom mjestu bacio stol i casu na mene trudnu. Nije se izvinio.
Sada me progoni osjecaj krivnje i ostali osjecaji oko moje odluke da iznesem situaciju sama, sto sam lisila dijete oca...
On naravno nije nikada tijekom trudnoce nije pitao za dijete niti sto mi treba....vec prica da sam ga iskoristila....
Tesko mi je i trebam savjet
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma