-
1. pustit ce ga unutra zadnjih 20 minuta i to samo na tvoje inzistiranje. Ja sam radjala potpuno sama (hocu reci da nije bilo drugih rodilja i svejedno ga nisu htjeli pustiti prije). Ako ti kazu da je to zbog higijene ili zaraze pitaj zasto onda njihova djeca setaju po odjelu ko da su doma.
2. Zamoli babicu da te ne reze. Moras to ponavljati ko papagaj, al hoce poslusati.
3. Ako ti je vodenjak cijeli pustit ce te da setas. Inzistiraj na tome.
4. Bebu dobijes odmah u ruke cim se rodi il dok prerezu pupcanu vrpcu. Probaj odmah dati bebi siku, meni nije uspjelo ali cim prije to netko napravi, postat ce rutina. Poslije poroda dva sata lezis u sobi i nece ti donijeti bebicu ta dva sata ako ne inzistiras. Ja sam zamolila cimericu da pozvoni sestri i onda sam trazila da ju odmah donese. To je bilo sve skupa pola sata nakon sto su me dofurali u sobu, tj. kad sam se prestala trest (od hladnoce).
5. Zasto mislis da se neces osjecati dobro, hocu reci, imas li neki razlog? Najbolje da to pitas direktno seficu rodilista sto konkretnije mozes.
POnesi pelene u rodiliste i vlazne maramice. Najbolje ti je da sama presvlacis bebu.
Ako budes imala problema s dojenjem uvijek zovi sestre, pomoci ce ti cak i kad im je los dan.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma