Da počnem ispočetka. U petak popodne, poslije jaslica, Matija mi je malo zakunjao i smirio se. Izmjerila sam mu 37,4 po pazuhom. Jednom se dosta obilno ispovraćao i nakon par sati opet je živnuo, oznojio se i temperatura mu je skroz pala. Jako je puno dojio. Inače, u petak je prvi put u jaslice došao u 7 ujutro, a skupila sam ga poslije tri jer sam bila na sistematskom za posao (počinjem sutra, konačno sam dobila stalni normalni posao) i zadržala se obavljajući neke stvari po gradu. Tete su rekle da nije bilo nikakvih problema. Uostalom, to su mu već tri tjedna adaptacije.
Jučer ujutro kad se probudio pelena mu je smrdjela izdaleka po ustajalom urinu, onak oštro k'o starim bolesnim dedekima iz guske (nije neka usporedba, ali prvo sam fakat mislila da se ukakao). Poslije je bilo sve ok. Normalno se ponašao, nije imao temperaturu, mokraća nije imala neugodan miris. Malo je slabije jeo. No jutros se ponovilo. Opet mu je pelena užasno smrdjela, miris se uvukao čak u piđamicu, baš grdo. Onak odokativno, koliko mogu kroz pelenu procijeniti, rekla bih da je mokraća nešto tamnija od uobičajene. Sad ne znam kak je jer je malac otišao s tatom kod bratića (ja sređujem još neke stvari koje neću stić drugi tjedan jer su me zvali radit tjedan dana prije nego sam očekivala). Jutros se najnormalnije ponašao i solidno je doručkovao.
Moja je pretpostavka da ima neku upalicu u urinarnom traktu. Je se nekom nešto slično događalo? Kakvi su simptomi infekcije s E. coli? Jel mi ga uputno poslat u jaslice (nikakvih drugih simptoma za sada nema osim smrdljive pelene ujutro)? Bilo bi mi fakat bad da ne dođem na novi posao već u prvom tjednu rada.Nemrem si to dopustit. A i MM ima frku na poslu. Help!