-
novina u riječkom rodilištu?!
Dakle, od dvije frendice čula sljedeće: Muževi više ne mogu dolaziti kako i koliko žele već samo u određeno vrijeme, a od ostalih posjetitelja može doći- NITKO!!!
Bez obzira na svo potrebno odmaranje koje nam je u tom trenutku potrbno, ja sam svakako željela da mm može doći kada poželi- za druge više-manje!
Btw, u rađaonu može doći tko god želi... mislim, koga god vi želite pored sebe, a u posjetu samo muževi... :/
Ima li netko nedavna iskustva sa ovim promjenama i kakvim su vam se pokazala?
-
-
Ja trebam roditi kroz kojih cca mjesec dana i drago mi je da je to tako.Suprug i nitko drugi.Btw kada sam prvi put rodila prije skoro osam godina vrijedilo je isto pravilo samo su neke gospođice imale vezu pa su uz pomoć bombonijera i kave u sobe ulazili svi i svako a to baš nije za pohvalu riječkom rodilištu i osoblju.Mislim,prodati se za malo kave,hej!
-
Mislim da danas i malo teže prolaze bombonjere, zbog slučaja dr Šimića, pa će i toga biti manje.
Znam iz prve ruke, jer sam išla u bolnicu vaditi krv (kod jedne mame iz vrtića). Moja gin mi je napisala krivo uputnice, ja kasno skužila, pa mi se nije dalo vraćati. Zamolila tu mamu, ako mi može ona to riješiti, otišla kod nje u laboratorij, i sve mi obavili na jednom mjestu. Ja joj pripremila bombonjeru i kažem to je za nju, a ona meni lijepo vrećicu nazad u ruku i kaže onako potiho Mi to ne smijemo više...
-
meni su super ta nova pravila, pa i za muža (a moj je morao proći 150 km da dođe). na taj način ne moraš paziti po cijeli dan hoće ti grudi ispasti ili ti je kosa raščupana i nije ti zbog toga nelagodno, a i možeš dojiti cijeli dan u miru (ako to želiš naravno).
žalosno je samo što preko veze može doći tko hoće i kad hoće. došao je jedan tata izvan vremena posjeta htijući vidjeti dijete jer ide na put. rekle su sestre da ne može i on im je sve sasuo - da je vidio kako uz vezu dolazi kad tko hoće, pa su ga ipak ljubazno primile. mojoj su cimerici došle posjete (hrpa) u susjednu praznu sobu preko neke žene koja je čistačica ili radi u kuhinji, tako nešto.
-
-
Nas je jednom trenutku bilo skoro 20 u sobi; sedam mojih prijatelja, bilo me skoro sram, nisam znala da će ih toliko doći i još su se svi uredili kao da je svadba u pitanju... S te strane ta ograničenja imaju smisla. S druge strane, voljela bih vidjeti još neke ljude kad rodim, možda dvoje, troje..
-
Ja sam došla mojoj sestri jer joj muž nije bio u Ri i nije mogao dolaziti. Mama je čekala ispred pa su joj sestre odnijele bebu da je vidi, dakle može samo jedna osoba.
Potpuno se slažem s tim.
-
meni je odgovaralo da mi nije mogao nitko doći osim muža, nisam se niti na mobitel javljala nikome osim njemu .. ono mobitel zvoni ja pogledam i pustim da odzvoni ...
-
ma meni je to super...sve smo tamo skoro pa gole.Neke zene prozive muke kada moraju sjesti ili na wc...pa jos da se i muce s tim na koji nacin se ustati a da ih cijele posjete ne gledaju,ma glupo...ovako je puno bolje.
Ja ni doma nisam "primala" neke posjete sve dok sa Noa i ja nismo osijecali spremni za nove ljude u "nasem svijetu"
-
jel to vrijedi i za apartmane?
Ja sam mislila ići slijedeći put roditi u Rijeku između ostalog baš zbog toga što MM i Rio mogu biti po cijele dane uz mene. Mislim da je glupo ograničavati posjete muževima i djeci, ali za ostalu rodbinu se slažem da se mogu strpiti tih par dana.
-
Muž ne smije ostati preko noći u apartmanu, a dijete ti, bojim se, neće ni pustiti, jer djecu do određenog broja godina ne puštaju unutra. Zaraznih bolesti radi, čini mi se.
-
:/ a danijela gračan je prije cca godinu dana imala cijeli foto-session za neke novine sa svoje 2 starije curice i bebom u apartmanu
-
svi smo mi jednaki, samo su neki jednakiji...
-
e pa onda se barem imamo na što pozvati
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma