cokolina ti možeš degustirati :D
snoopygirl prvotno napisa
![]()
mislis da ja to sve isprobavam sama? pa valjda ima tu puno mama koje su to vec pravile i znaju sta valja?
ma kužiš - ako cure s foruma koje nisu članice pišu pišu Kuharicu, onda se niti u kojem kontekstu ne može spominjati Roda. Kužiš ? Forum nije službena Roda, samo kaj to malo tko kuži. Na forum imaju pristup svi, i može se pisati skoro svašta, a da to istovremeno nije stav Rode. Samo članice mogu nešto raditi u ime Rode.
Eh, opet ne znam jesam dobro objsnila.
pa dobro, ali ja nisam ni mislila da bi se tu spominjala roda, samo neka svaka forumasica stavi svoje recepte i to je to.TinnaZ prvotno napisa
krivo sam kliknila![]()
Htjela sam reći, nemam ni ja baš nešto svojih recepata.
Ja sam to oduvijek radila onako odokativno od stvari koje imam u kuhinji (kako za bebu tako i za nas velike)![]()
ne kuzim, ja sam shvatila da ce svako staviti svoje recepte, i forumasice i Rode. i da ce to ostati samo tu na forumu, da se nece objavljivati nikakva Kuharica. i to je sve. zar ne moze ni tako?
tako je, cokolina.cokolina prvotno napisa
ovo će biti VAŠ rad, VAŠA zasluga...
Roda s tim nema veze.
Sve možete same.
sad si me preduhitrila. ok, jasno mi je sad.makka prvotno napisa
ja pišem one koje sam isprobala.
a ti probaj skuhati po mom receptu i to je to, da vidimo jel funkcionira.
mislim da bi bilo najbolje da se ulovimo posla, pa da vidimo hoće li to ići. a ja se nadam da hoće. a sad se može danima razglabat kako i zašto.
ok, ajde otvorite topic Kuharica, i tamo ćemo stavljati svaki recept u poseban post.
pričekaj malo da se slože ovi recepti koje su cure već poslale, da to ipak bude preglednije, inače će opet sve završiti razbacano i nabacano bez ikakvog reda
Cure, hoćete li da vam to ostane na Dohrani ili ćete na Recepte.
Ako ćete na Recepte, ja vam čim kažete otvorim stikani topic (ono, VAŽNO!) i unutra stavljate recepte, a ja ću brisati suvišne komentare i rasprave.
Ako ćete na Dohranu, kontaktirajte branku1, anchie76 ili ivaricu.
apricothvala!!!
cure javite se da se dogovorimo!!
Mislim da bi bilo najbolje da to bude stickano na dohrani.
onda ti napravi kad cure zamole
evo me, malo sam prčkala po profilu, pa sam se zapetljala.
Stavila sam mail adresu, pa me sad možete tamo kontaktirati.
mislila sam ovako.... da si podijelimo međusobno sve recepte koje nađemo, pa onda da svaka uzme neko područje za složiti, npr. netko voćne kašice, netko povrtne, pa juhe, deserte (ima i zdravih poslastica),
Ja za sada nisam ništa konkretno napravila, marko mi je prehlađen pa loše spava, a sutra imam razgovor za posao koji stvarno želim dobiti tako da nemam baš vremena trenutno.
Idućih dana se bacam na posaoooo!
apri, anchie hvala!!!
makka, točno radiš kako treba: stvaraš si radnu grupu.
pokupiš mailove svih zainteresiranih, napravite mailing listu... i da vidiš čuda!
cure,![]()
Puf, puf obrisah prasinu sa ovog posta. Niko nista o tome??????????
Ne vidim nista na dohrani. Ideja propala?
Ako ste zainteresirani jos, mogla bih ja malo.
Prvo kao jedan post. A ako bude zainteresiranih i organizaciju oko izdavanja.
Kao da mi čitaš misli, zadnijh dana razmišljam o ovoj temi.
Sve stalo... ja sam skupljala recepte sa neta, sve je uglavnom na engleskom, malo počela prevodit ... nitko mi se više nije javljao, pa se ni meni više nije dalo.
Baš mi je krivo, ljuta sam na sebe
Već sam htjela pisati da se barem pokrene jedan topic gdje će se samo dodavati recepti, kako je predložila apricot.
sad mi treba neki smajl koji kažnjava sam sebe
Super pocnimo nas dvi.
Ja cu malo skupit talijanske i prevest ih
Kako sa Lorisom pocinjem dohranu mogu cak i slikat postupak nekih recepata.
(Samo da znate da ovo malo postova ne znaci da me nema, samo se ne logiram - jer da nije bilo vas...... )