Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: pucanje vodenjaka

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno pucanje vodenjaka

po raznim topicima sam pročitala da neke od vas nisu ni skužile da im je pukao vodenjak, pa me zanima kako to?

naime meni je ovo prva bebica i danas su mi gačice u jednom trenutku bile skroz mokre, nije promočilo na hlače. Naime postoji vjerojatnost da sam ih i malo popiškila, jer sad već tu i tamo koja kap izleti. Poslije toga ništa, a pročitala sam da ako već ne izleti onak svjetski da se skuži, bi trebalo curkati po malo neko vrijeme. I sada sam naravno sparanoirana i ne znam dali mi je pametno otići do bolnice ili ne?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

stavi si bijeli ulozak, tako ces vidjeti da li je tekucina zuta, to znaci da je mokraca. ako je vodenjak onda bi tekucina trebala biti bezbojna i bez mirisa.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

eh da, tu nastaju problemi, nedavno sam imala gnojnu anginu i morala sam piti antibiotike, i naravno koa poslijedica toga moram stavljati vaginalete jer nema dovoljno vremena da vide hoću li dobiti gljivice ili ne, pa stavljam one odvratne žute koje se moće pod vodom, tako da mi je sve žuto :?

ali sad više ništa ne curi, a frendica mi je rekla da kad vrisne vodenjak malo trbuh splasne i mekaniji je nego inače, a za sada je sve po starom. Dali je to istina ili ne :?

i dali u pravilu krenu trudovi par sati nakon što pukne vodenjak? :?

znam, imam puno pitanja, ali sam vrlo zabrinuta, nebi voljela da sada nešto krene krivo, jer mi je do sada trudnoća super tekla

renci avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moje iskustvo je takvo da kad mi je puknuo vodenjak da je konstantno curila voda, nisam to mogla zadržati, odnosno, kad sam ležala išlo je neprimjetno, ali kad sam se ustala iz kreveta ili kasnije kad sam pred bolnicom izlazila iz auta to je pljusnulo uz nogu skroz u cipele. Vjerojatnije je da ti lagano, povremeno, curi mokraća zbog pritiska bebe na mjehur i slabljenja mišića, ali ako si paničar idi doktoru, ili u bolnicu, nemoj si sad priuštititi uzrujavanje.

renci avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a-ha , dodatak za trudove, dakle taj put (moj prvi porod) trudove nisam imala više od 10 sati nakon što mi je puknuo vodenjak, pa sam dobila drip...., a drugi put sam imala nepravilne trudove i sve dok mi nisu probili vodenjak nije krenuo porod- otvaranje- za 2,5 sata sam rodila!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

eto mene sa svježim vjestima

nakraju sam pokupila prnje i pravac petrova, nije mi puknuo vodenjak, već mi je pojačana sluz od vaginaleta, tak da je sve ok, bio neki stariji doktor (mislim Blaić) i bio je pun razumijevanja za moje paranoje

prvo sam morala sa kompresijom šetati hodnikom, a neka trudnica je ležala na ctg-u, a od zvuka ctg ja :shock: , mislila sam da nešto nije u redu, a ova je nepomično ležala mislila sam da je pala u nesvjest, skoro sam zvala doktora da s ovom nekaj nije ok, a kad ono to zvuk bebice kad se miče

poslije sam i ja svoju malu slušala jedno pola sata i sve je ok :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •