Iana27 prvotno napisa
Evo otvorila prvu temu i odmah imam nesto za reci. Naime, mislim da bilo kakvu kvrzicu na dojci ne treba olako shvacati i da svakako treba otici na pregled kod strucne osobe, pa neka oni procijene. Sa 17 god sam sasvim slucajno prilikom tusiranja napipala neku malu kvrzicu. Dr. opce prakse je rekla da je to sasvim normalno, da sam mlada da zljezde rade svoje a i s obzirom da su grudi malo vece da se ne brinem. Mama/panicar vodi me odmah poslije toga na Institut za tumore, pregled, hitna punkcija 1.put, za par dana (nakon menstruacije) 2 punkcija i za 20-tak dana ja na operaciji. Prva kontrola nakon operacije opet su nesto napipali, cekalo se da proce M, jos uvijek je bila kvrzica tamo i opet sve ispocetka, hitne punkcije..operacija. Ne zelim zvucati kao neki crnjak..samo ja sam svoju lekciju naucila na moju zalost vec do svoje 18,5 godine..i smatram ove kontrole jako, jako vazne..ne prode tusiranje a da se ne prepipam - pogotovo nakon M jer se tada i rade kontrole i operacije! Snorki svakako ti drzim fige da je lazni alarm i da ce sve biti ok!!