Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Hepatitis C

suzyem avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno Hepatitis C

Saznala sam da jedna osoba, s kojom sam se nedavno počela družiti boluje od hepatitisa C. E, sad, ja k njoj dolazim s bebama, ona k meni, i sad me je malo frka.....
    Educirana sam o svemu tome i smatram da oboljeli od neizlječivih bolesti (poput Hiv-a, hepatitisa i sl) moraju imati dostojanstven život, i nikad nisam ni pomislila da bi udaljila oboljelu osobu iz svog života, al tu su djeca, i koliko čitala o tom hepatitisu C, da je jako mala vjerojatnost da se dobije u domaćinstvu, odnosno druženje, ipak me strah. Znate, ono, pijenje kave, vode iz njenih čaša, šalica.... uz to, bebe imaju doticaj s njom, itd...
    Pomozite, kako biste vi postupili?

a zakaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

koliko znam, hep. c prenosi se krvlju. Koja je vjerojatnost da ce otvorena rana tvog djeteta doci u doticaj s njenom krvlju?

I mi imamo jednu blisku osobu zarazenu hepatitisom c, doduse ne druzimo se jako cesto, ali povremeno da, njena djeca se igraju s mojom, ali nisam nikad brinula zbog toga

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Mislim da ima bolesti kojh se treba više čuvati jer se lako prenose, pa hepatitis b se puno lakše prenosi jer se ne prenosi isključivo krvlju. U svakom slučaju, hepatitise ne treba uspoređivati s aids-om.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •