tete mi traze vlazne maramice, ali ja neznam koje da posaljem.
Kazu da im to treba kad su vani za rukice i nakon kaknja(prvo ih obrisu tim maramicama pa ih onda peru).
Eh sad, ja ne znam koje su za tu svrhu najbolje.
Imate li kakav prijedlog? :/
tete mi traze vlazne maramice, ali ja neznam koje da posaljem.
Kazu da im to treba kad su vani za rukice i nakon kaknja(prvo ih obrisu tim maramicama pa ih onda peru).
Eh sad, ja ne znam koje su za tu svrhu najbolje.
Imate li kakav prijedlog? :/
saubar iz dm-a
to je vlazan papir - pa moze i u skoljkuima verzija za ruke i za guzu.
ali dm-a nazalost, koliko ja znam, nema u sarajevu![]()
ima li neka druga opcija :/
a trebao bi mi i onaj kuhinjski ubrus(onaj u rolnama)to im koriste umjesto peskira, jer su se neka svi znali obrisat istim.
Ja koristim u kuhinji najjeftinije, ali ne znam koje da kupim za isaa :/
hajte pliz, dajte prijedloge
Kupi najjeftinije ubruse ko i inače. A maramice ja nosim uglavnom Pampers sensitive. Ako nema tih, bilo koje. Ovo za najjeftinije ti govorim jer ne misliš valjda da će na tome pisati da je Isaino, teta to uzme, strpa u ormar, da ti plus da si taj mjesec donijela, i onda redom vadi zalihu, pa šta potrefi. A roditelji svi različito donose!
definitvno si u pravu.nisam o tome ni razmisljala![]()
cure, tnx svima![]()
Vjerojatno su vama u Bosni jeftinije one vaše, mislim da se zovu Violeta.
Kod nas u HR nisu skupe, oko 16 kn, s obzirom na Niveine i Pampers, a lijepo mirišu i dobro brišu. Postoji i WC papir , a za papirnate ručnike ne znam.
meni one violeta smrde.Ne svidjaju mi se nikako, ali pogledacemo mozda one Toddy nivea.
Nama ne trazhe ubruse niti papirnate maramice. Nosim samo vlazhne maramice (Pampers sensitive) za guze jer smo josh uvek u pelenama. Donesem pakovanje, oni napishu ime i ostave tamo pa te opomenu kad ponestane. Mogu i drugu varijantu - da ih vracaju u torbu nakon svakog presvlachenja pa nosam kuci i vracam svakog jutra ali u torbi ionako imam sve duplo (blizanci) pa mi josh samo fale maramice. razmishljam chak i da im odnesem pakovanje pelena pa da i to ne vuchem svakog jutra.
Kad sam prvog dana bila sa njima videla sam da im nosice i ruchice nakon pranja brishu papirnim ubrusima ali kad sam pitala trebam li da donesem rekli su ne. Ipak im u torbi sa stvarima stoji par pakovanja papirnatih maramica ali ih tete nisu koristile nijednom.
pa ti si za mustulukTeta Eta prvotno napisa
![]()
gdje?
hajde molim te reci, ap da idem odmah :D
Ma ako ti je za općenarodno korištenje, uzmi najjeftinije. Šta misliš da drugi roditelji razbijaju glavu sa tim. Tebi se možda neke ne sviđaju imaju ružan miris ili su grube, a netko drugi će donijeti baš te, pa si onda na istom.
Ako znaš da će sa tim brisati samo tvoje dijete, onda biraj ono što smatraš da je najbolje za njega!
winnie, ja sam primjetila da u nasem vrticu na svemu pise ime djeteta cije je nesto(maramice,pernica, casa,....)pa sam zato i mislila ako ce on samo koristti onda mi je zelja uzet najbolje(iako bih to voljela i za ostalu djecu).
Buduci da sam ja pobornik pamuka i prirodnih materijala, ta "papirna" konfekcija mi je daleka i nepoznata,pa je to razlog za moje trazenje vasih savjeta... :/
Ma nisam ja mislila ništa loše, i kod nas u vrtiću na svemu piše ime od koga je. Samo sam ti htjela skrenuti pažnju ako je to za svih, da se sa tim ne opterećuješ, jer puno puno puno je više roditelja kojima je svejedno da li se dijete briše Pampers maramicama ili običnim papirnatim. To znam iz iskustva, jer radim u vrtiću. U jaslicama donose za brisanje guze bebama one najjeftinije s kojima ja ni sebi ne bih brisala guzu, a kamoli bebi.
Nekima je jednostavno svejedno.
Zato sam ti reklaiMa ako ti je za općenarodno korištenje, uzmi najjeftinije.Ako znaš da će sa tim brisati samo tvoje dijete, onda biraj ono što smatraš da je najbolje za njega!
Winnie The Pooh prvotno napisa
ja to nisam ni shvatila kao nesto lose , nego kao nesto skroz dobronamjerno![]()
puno si mi pomogla![]()
Neznam zašto svi zaključujete skupe maramice = kvalitetne maramice.
Jednom je bio jedan topic gdje se spominjalo testiranje dječje kozmetike i vlažnih maramica. Mnogi proizvodi razvikanih i izreklamiranih proizvođača dječje kozmetike imali su loše rezultate. U kozmetiku su natrpani razni štetni ili potencijalno štetni sastojci i potencijalno alergijski sastojci. Ja sam prema napisanim štetnim sastojcima išla prekontrolirati sastav Johnson vlažnih maramica i Nivea vlažnih maramica i rezultati su bili takvi da ih odonda ne kupujem i svim prijateljicama savjetujem da ne kupuju.
Vlažne maramice koje sada koristim i nosim u vrtić su istina jeftine (koštaju 10-tak kuna), ali imaju najmanje štetnih sastojaka. Nemojte dati da Vama manipuliraju reklame velikih tvrtki.
Brigita , daj molim te napisi koje ti koristis![]()
sta mislite kakve su ove(kupio ih MM)
alkaloidove su, a nisu opce skupe(1.5 eura)
http://www.vfkomerc.ba/images/large/5310001910730.jpg
Becutan kao firma je meni jako dobar, ali nije baš česta u Rijeci..., nisam nikada probala te maramice, ali bi ih svakako kupila da ih nađem kod nas! Piši kako si zadovoljna...
Vozdra,
Adresa
Dm Drogerie Markt Doo Sarajevo Centrala (033) 766-105 DOBRINJSKE BOLNICE 12
Sarajevo
Ja pojma nemam gdje je to tocno (Zagrepcanka kojoj je muz ovdje privremeno) ali sam ti copy paste sa telefonskog imenika BH telecoma. Mi cemo tamo svakako jedan od slijedecih dana jer smo ovisnici o nekim proizvodima koje ne znam pronaci u Sarajevu (vjerojatno ih ima, ali gdje?).
Nama su tete rekle kako neki roditelji zahtjevaju da se dijete prebriše vlažnom maramicom nakon pranja i ti roditelji su donosili vlažne maramice.white_musk prvotno napisa
Mi nismo jer maramice ne koristimo u tu svrhu.
Inače, da smo trebali, uzela bih babylove iz dm.
[quote="mala laia"]Becutan kao firma je meni jako dobar, ali nije baš česta u Rijeci..., nisam nikada probala te maramice, ali bi ih svakako kupila da ih nađem kod nas! Piši kako si zadovoljna...[/quote
Becutan je super! evo probali stavrno je odlican, a nije ni skup ni malo.
Moja mama bi trebala do rijeke ovih dana, pa ako bude isla poslat cu ti![]()
(dogovoricemo to jos preko pp)
Koristim BABY COOL maramice. Paket je roze boje.white_musk prvotno napisa
Ko poznaje Dobrinju i Mercator, znace da je DM iza ledja Merkatora. U produzetku Granoff ili Mitex tvornice kravata. Ili ispod pijace. Ili preko puta apoteke.![]()