Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: vreće za spavanje

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno vreće za spavanje

kakva su vam iskustva s tim stvarima?moja A se skroz po noći otkriva i više nemam rješenje. da li da kupim vreću s rukavima ili bez?

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi skoro od rođenja koristimo vreću za spavanje. Bez rukava.

Toplo preporučam.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mi koristimo i sa rukavima i bez rukava, isto od rođenja, i Lea je skroz naviknuta na vreću, kad nije u vreći jako nemirno spava. Pitanje je samo hoće li ti dijete prihvatiti sada vreću.

berlinka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Mi smo tek nedavno počeli s vrećom jer se stalno otkrivala i super nam je!

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Nama je vreća jedino rješenje, K. putuje po kinderbetu dok spava i nema šanse da bude pokrivena poplunom ili dekicom. Vreće nas spašavaju, koristimo ljetne i zimske bez rukava.

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

AA je kao mala beba strašno protestirao kad bi ga stavili u vreću pa smo odustali od toga. Neki dan sam išla opet probati jer se otkriva, a noći su sve hladnije, i iznenađenje - malac je oduševljen i sad sam prije spavanja veselo viče "vreća". Ulazak u vreću je svakovečernji ritual koji se ne smije propustiti.
    Imamo vreću bez rukava.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Lea otkad je progovorila ima isti ritual - ujutro kad se probudi se proteže, mazi i napol spava, a onda samo odjednom sjedne i zapovjednim glasom kaže: SKINI VEĆICU! Onda znamo da je stvarno budna

Goge avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Kako pokrivate djecu sada dok još nije tako hladno? Vreća nema rukave pa mislim da dijete treba pokriti, a bojim se da ga previše ne utoplim. (I Luka "putuje" po krevetu, ali mama slabo spava pa ga stalno pokriva.)

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Mi imamo laganiju vrecu, od flisa i sa rukavima, ispod joj obucem onda ili laganu pamucnu pidjamicu ili deblju plisanu, ovisi koliko je hladno. Super joj je! Te bez rukava su mi onak, bezveze bas zbog toga sto ruke ostaju vani.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa
    Mi skoro od rođenja koristimo vreću za spavanje. Bez rukava.
    Ovako i mi

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi nikad nismo koristili vreću za spavanje, a zara spava otkrivena od momenta kad je prvi put uspjela sama nogama sa sebe odgurnuti pokrivač (znači, ona ga oduvijek namjerno skida sa sebe, da joj je ikada bilo zima, ne bi ga skidala).
    spava u najnormalnijoj pidjami.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ili čak i bez pidžame.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ni mi ne koristimo vreću za spavanje.
    Točnije, koristili smo je dva mjeseca, a onda smo zbog longeta morali ukinuti vreću. Odonda spava pokriven plahtom, dekicom, ili najčešće ničim (jer zbaci pokrivač sa sebe u snu). Nisam primijetila da bi mu bilo hladno noću, iako, ponekad ga ponovo pokrijem ako mi se učini hladno u sobi (da bi se ponovo otkrio u roku od 30 sekundi).

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    ili čak i bez pidžame.
    i bez gaća, jer joj je najljepše spavat s golom guzicom

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

a najbolji su oni pokreti zbacivanja pokrivača sa sebe: ko konjić-grbonjić

ja sam uvjerena da dijete može samo procijeniti je li mu hladno (ili sam ovo htjela napisati na onom topicu o štramplicama)...

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Ja ne znam šta bi mi bez vreće. Imamo jednu tanku bez rukava i debelu s rukavima. Trenutno spava u tankoj, ali kad je hladnije još je pokrijem sa dekicom. Ali kako ona dosta nemirno spava otkije se. Tako da je sva sreća da ima vreću.

Citiraj Mima prvotno napisa
    ujutro kad se probudi se proteže, mazi i napol spava, a onda samo odjednom sjedne i zapovjednim glasom kaže: SKINI VEĆICU! Onda znamo da je stvarno budna
    Isto i kod nas, samo što kaže: SKINI OVO!

tratincica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

imali smo bez rukava vrece dok je bio beba. sad nema sanse.
    S rukavima ili bez - pa i tako su rukice obicno izvan pokrivaca i nama i njima. Ne pokrijemo se do nosa ili preko glave i nikad mi nije hladno rukama pa tako ni njima valjda...
    Karlo uvijek digne sve pokrivace sa sebe pa mu oblacim pidamicu i carape ali i carape ga jako nerviraju

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ma jok!
    Onda se ne može dizat u kinderbetu, bacat noge van da vise sve do guze, ne može se prebacivati s jednog kraja krevetića na drugi, hopsati, a joj i još svašta. :D Kupila lani novu novcatu koju smo samo uspjeli probati i ništa više. Jednostavno to ga sputava.... Nekad spava mirno i sve ok. Nekad se otkrije ali uvijek ima pidžamu...
    Uglavnom, mislim da ti je bolja bez rukava, to su moja iskustva s prvim klincom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •