Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Sjedalica za dijete od 15 kg

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Sjedalica za dijete od 15 kg

Nisam sad pametna pa mi, molim, objasnite zdravoseljački - ako dijete ima više od 15 kg jel za njega dovoljna sjedalica-booster ona velika koja se kopča pojasom od auta ili mora imati posebne pojaseve sve dok ne pređe 18 kila (dijete, ne sjedalica ).

Gledala sam nešto malo po TL asortimanu pa istovremeno molim i preporuku za neku dobru sjedalicu od 15-36 kg (ne treba biti najskuplji proizvod, nego da je best-buy)

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ako dijete ima vise od 15 kg, ono jos uvijek moze biti u sjedalici do 18 kg sa integriranim pojasevima, ako ju nije visinom prerasao (kad su usi do vrha sjedalice).

znaci, nakon 15 kg se moze vezati u boosteru pojasom automobila.
    no, isto tako minimalni uvijet je 15 kg za prebaciti se u as za vece dijete (iliti booster sa naslonom), a preporuka je pricekati 18 kg.

a koji preporuciti?! meni je ovo najtezi dio...

ja sam bas kupila Benu za drugi auto romer kid, sad ima 16,5 kg ali se jos vozi u ovoj do 18 kg, u prvom autu.

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ian još stane u onu Bebeconfort u kojoj se Tan vozio i tako će biti još sigurno godinu dana jer ima sad jedva nešto više od 14 kila

nedavno sam mu kupila u grazu Concord pro evo 15-36 i odlična je. ta mi je u drugom autu dok ne zamijeni ovu u potpunosti. veže se remenom od auta, ali ima naslon

ovakva ti je naša..route 66 edition

http://www.yatego.com/kiddybest/p,44...0880cfe0f9772d

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Nika prvotno napisa
    ako dijete ima vise od 15 kg, ono jos uvijek moze biti u sjedalici do 18 kg sa integriranim pojasevima, ako ju nije visinom prerasao (kad su usi do vrha sjedalice).

znaci, nakon 15 kg se moze vezati u boosteru pojasom automobila.
    no, isto tako minimalni uvijet je 15 kg za prebaciti se u as za vece dijete (iliti booster sa naslonom), a preporuka je pricekati 18 kg.

a koji preporuciti?! meni je ovo najtezi dio...

ja sam bas kupila Benu za drugi auto romer kid, sad ima 16,5 kg ali se jos vozi u ovoj do 18 kg, u prvom autu.
    Nije ovu do 18 kg prerastao, nego smo je ionak kupili rabljenu pa je u dosta lošem stanju i hoću kupiti novu, a budući da mi nemamo auto i sjedalica mi treba desetak puta godišnje, ne želim neku koju će imati još kratko vremena.

Koja je razlika između Maxi Cosi Priori SPS i Graco junior 123 (osim u cijeni)?

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

booster ce vam onda super posluziti.
    gracovu nisam ni vidjela, daj malo proguglaj, mozda jedan ima bolju bocnu zastitu od drugog.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj ninochka prvotno napisa
    nedavno sam mu kupila u grazu Concord pro evo 15-36 i odlična je.
    http://www.yatego.com/kiddybest/p,44...0880cfe0f9772d
    Gdje ste u Grazu kupili tu stolicu i koliko košta? Naime, muž i ja se spremamo potegnuti ovdje sa obale do Graza, pa bi mi trebale upute u koji dućan da idem. Gledala sam na stranicama toys r us ali više uopće nemaju stolica na internetu :?
    Hvala!

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kupili smo ju u toys'r'us i bila je snižena sa 140 eura na 114 eura. :D i još merver. a stvarno je odlična. malac je probao sjestiu nju (još je prelagan za voziti se) i nije htio van

i prva je ili među boljima na zadnjim testovima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •