-
Normabel, Prepar, Ormidol - 17 tj. - MOLIM SAVJET
Gledam u ove tri kutije lijekova - Normabel, Pre par i Ormidol i jednostavno neznam dali ih poceti piti.
U 17 sam tj. i prije 2 dana dobila sam neke iznenadne bolove u trbuhu (vise s lijeve strane dolje). Taj dan me pregledala 2 doca. i ustanovili da je ginekoloski sve ok. Jedan od njih je napipao neku tvorbu velicine oraha za koju je pretpostavio da je cista ali nije bilo doca u Petrovoj da me pogleda ultrazvucno, pa me narucio za danas.
I danas bijah kod nekog katastrofa doktoru
na UVZ-u u Petrovoj koji je samo kratko rekao da je sve u redu, beba super, nema nikakvih cisti, sve 5. A mene popodne opet zabolilo i ja opet k njima. Naravno, ponovo novi doktor ... i on me pogledao i rekao da je sve o.k. zatvorena sam ...
ali mi je reako da bi to MOZDA MOGLE BITI kontrakcije i dao mi ova tri lijeka.
I sad ja citam i vidim da se Ormidol (koji bi koliko sam skužila trebao ublaziti nuspojave prepara) ne preporuca u tudnoci, a isto tako nije ni Normabel previse preporucljiv, ali za njega znam da nije toliko stetan. I onda jos procitam da se Prepar NE DAJE prije 20 tj. A ja sam tek na pocetku 17 tj.
I sto sad? Od 4 doca koja su me pregledala ovih dana svi kazu da je sve o.k., beba super... i sad ovaj zadnji mi sve ovo da da pijem, a ja uopce nisam sigurna dali ta bol ima ikakve veze sa trudnocom.
Kakva su vasa iskustva sa (pre)ranim uzimanjem Prepara.
I kakva je to uopce bol kod kontrakcija maternice oko 17 tj. - kako se manifestira.
Iako mislim da cu ici potraziti i peto misljenje, jer mi je glupo da se nepotrebno kljukam tabletama za koje nije dokazano da su bezopasne.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma