mama jedne nase poznanice je setala po rodilistu dajuci doktorima i sestrama ali nisam sigurna koliko je to promjenilo njihov odnos prema njenoj kceri...

moj je muz donesao buket za sestre jer ga je netko nagovorio na to pola sata prije nego je dosao po nas. nije mi bas bilo drago, onak malo bezveze, ali s obzirom da u puli sam vidjela da stave cvijece na hodnik - who cares, barem svi mogu uzivati u njima.

a novac za pokazati ili oblaciti dijete - da li muzevi daju svojim zenama koju proviziju da to rade? ne. onda zasto dati osobi koja ce to samo jednom napraviti i koja puno puta to nije nimalo zasluzila?

ja sam samo jednom dala nesto med osoblju - sestri i pedijatrici za dan zena jer su nam uvijek bile super i vedre, i pomogle kad je trebalo, a istim povodom godinu dana prije sam poklonila i ginekoligici i njenoj sestri po jedan jaglac - uvrh glave dosta. no, te ljude sam tada vidjela jednom mjesecno, osoblje u rodilistu uglavnom vidimo samo par dana i to ne bas cesto, cemu darivanje?

litala, potpisujem ono na page 1. dok mi ne promjenimo neke svoje osobne stavove i navike harat ce sve osim pravna drzava