moj Janko je krajem ljeta skinuo pelenu, i koliko sam ponosna na njega zbog toga, toliko sam s druge strane zabrinuta što mu oblačiti kada zahladi...
prije bez problema bodić dugi rukav, štramplice i gore hlačice, majica dugi rukav, po potrebi jaknica ili prsluk. sad nam je otpala kombinacija s bodićem, a i za štramplice razmišljam da li da mu ih kupujem ili ne? nekako mi ne pašu uz gaće (ili :? , vjerojatno moja zabluda jer osobno ne podnašam štrample). više mi se dopada kombinacija s nekim debljim dokoljenkama i polugležnjačama.
jutros: gaće, potkošulja, dokoljenke, trenirkica (deblja malo) donji dio, gore tanja majica dugi rukav, gornji dio trenirkice na zip, i prslučić podstavljeni deblji. dolje polugležnjače. i onda kako kroz dan ide toplije, baka ga skida. prvo prsluk, pa jaknicu i to je to. i prezuva ga u patike.
kako po zimi? još i kratka majica na potkošulju? ma baš se osjećam ko totalni tudum, ali ja sam dosta zimogrozna, a MM bi cijelu godinu hodao okolo u kratkim rukavima, pa ili ja vičem: stavi mu jaknu! ili on meni: skidaj dijete, skuhat će se! Janko još ne komentira da li mu je vruće ili hladno, pa se moram pouzdavati u našu procjenu... (naravno da znam kako ga obući kad smo unutra, ali me brinu vanjski uvjeti).
dakle, help!