-
joj, meni su Hightrek bila zelja prosle jeseni (mene otprilike jednom u sezoni pukne "craving" za novim kolicima
), al mi se kod njih ne svidja sto se sklapaju u dva dijela, pa zapravo onaj dio za sjedenje zauzme dosta mjesta u prtljazniku (nama je to vazno, jer vjecito negdi zujimo).
trenutno mi se svidjaju bas ta Firstwheels, jos sam tu vidjela i model za blizance, jedino kaj su nova malo skuplja (5000 SEK kolica, 1200 SEK kosara, 600 SEK zimska vreca i 300 SEK adapteri za Maxi Cosi - ajd bar nju imamo!). sad surfam po oglasniku mozda ubodem koja rabljena. Naime, trenutno imam Jane Powertwin koja su mi u Zagrebu bila i vise nego super, al sad su mi nekak nespretna (zato sto je obicno Grga odostraga i cori, a Sveu bole "njene male nogice" i uvali mi se naprijed pa mi je tezina nekak lose rasporedjena i tesko mi ih je gurati uzbrdo, a tu uzbrdica ima ko u prici), i nespretno mi je ulazit s njima u bus, metro, ic na pokretne stepenice. Jos kad bude beba u klokanici, bit ce mi jos nespretnije, zato razmisljam bar privremeno ubost neka za blizance gdje sjede jedan do drugoga (sirina takvih kolica tu tak i tak nije problem, svedska kolica u vecini slucajeva izgledaju ko mala oklopna vozila!) Doduse, sve moje kupovine ovise o tome koliko cemo na kraju platit porod, da ne bi morali jos i kredit dizat!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma