Evo, javlja MM stiže iz Zagreba iz Chiccovog dućana u Ilici, kupio komplet 3u1, tamnoplava, akcijska cijena - 3000 kn za gotovinu, isti takvi noviji modeli su preko 4 tisuće kuna. Ni samoj mi nije jasno, inače je toliko težak kada treba izbrojiti veću lovu ili provući karticu, uglavnom sam ja ta koja nagovara na kupnju, a sada se zbog ovog djetešca raspametio i priča da ne treba škrtariti. Nije dao kupiti ni polovna kolica.
No da ipak unesem malo racionalnosti u cijelu pripovijest, iako više ne mislim imati djece, ipak ću kolica pokušati dobro sačuvati (kaže da su kvalitetna) jer imam blizance od 14 godina, pa neka Bog dade da u neko razumno vrijeme, kroz recimo kojih 8 ili više godinica, postanem baka, mogla bi koristiti...
Eto cure moje drage, puno ste mi pomogle savjetima, a sada bih molila još jedan, a tiče se autosjedalice. Naime, AS za novorođenčad su sve podesive obrnuto od smjera vožnje. Druga stvar, ne smiju se montirati na prednje sjedište ako auto ima naprijed zračni jastuk. Nije mi onda jasno, kad sam sama u autu, zar moram voziti dijete na stražnjem sjedalu okrenuto otraga prema cesti, pa da ne mogu niti zaviriti u njega??? Još me više ta ideja sablažnjava zbog toga što su na jednom skretanju s glavne na sporednu cestu na kojem svakodnevno prometujem jako česte nesreće tipa da skretaču auto udare straga vozači kojima malo popusti koncentracija da ne uoče "žmigavce" nas koji skrećemo u naselje. Može li ipak AS naprijed bez obzira na zračni jastuk?
Znam da je vjerojatno o ovome puno pisano, ali ako netko ima volju odgovoriti jednoj medvjedici koja jedva može desetak minuta sjediti ispred kompjutora, lijepo molim!?