kao i onih na 4 kotača, i ovih na 3 kotača ima vrlo velik izbor, tako da ti ne mogu dati odgovor (neka su teška, neka su laka, neka glomazna, neka nisu...). pitaj za neki konkretni model, pa ćeš čuti iskustvaSviđaju mi se ona na tri kotača - no, jesu li preteška, stanu li u većinu auta, jesu li praktična za sklopiti?
opet isto pitanje, koji konkretni model 3u1? većina kolica nekih imalo poznatih marki su dobre kvalitete, AS također.3u1 su mi se učinila zgodna iz praktičnih razloga - što mogu sve u jednom dobiti što mi treba (AS, nosiljka, etc.), no dobila sam informaciju da se na kraju dobiju kolica loše kvalitete, a nosiljku i košaru se može vrlo kratko koristiti. I navodno, ta nosiljka nije dovoljno sigurna ni praktična za vožnju u autu.
košaru nikad nisam koristila, a niti ću je koristiti, pa ti za nju ne mogu odgovoriti.
ali 0-9 kg AS (koju dobiješ u većini 3u1) se MORA koristiti dok beba ne napuni 9 kg i dok ne može samostalno ustati, a to je barem 9-10 mjeseci. to mi se ne čini prekratko.
i ako AS ima atest ECE/R44.03, onda je definitivno sigurna za vožnju. ako tog atesta nema, onda to uopće nije AS i ne smiješ je koristiti u te svrhe.