Stranica 3 od 4 PrviPrvi 1234 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 200

Tema: Kolica

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

mojemalo

Početno

hmh...vidim svi tu brijete dobrano na skupa kolica..i sad se ja pitam esam li ja normalna ili ne jer kolica koja su meni zapela za oko koštaju ni 1000 kn-a..i efo vam slike i sve piše pa dajte iskusne mamite nešto proškrabajte dali su oke ili im nešto fali..osim cd palyera, modela kao sandi cenov, abs kočnica ako slučajno djete naleti na mačku da stigne zakočiti il tako nešto evo link...
    http://www.media-commerce.com.hr/pro...&id1=4&id2=556
    :D

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

opet ću se ja ponavljati, ima li ta autosjedalica-nosiljka ATEST??? (jer nisam čula za bertone autosjedalice, što ne znači da nemaju atest, samo pitam)

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Lola kolica i creatis sjedalica/lezalica defintivno
    http://www.bebeconfort.com/

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Iskreno..jos uvijek ne spadam u ovu temu ali sta cu...mi vec imamo kolica (naravno odabrana za kupnju) ali bebicu iscekujemo
    Totalno smo poludjeli za Stokke kolicima..znamo da su jaakkkooo skupa ali, kolica su svemirska. Gledala sam kompletnu prezentaciju na netu i stvarno vidim jako puno prednosti u tome sto je dijete u visljem polozaju nego u ostalim kolicima, mogu kolica koristiti kao sjedalicu-hranilicu ( nadam se da ste skuzile sta zelim reci). Jedino sto je MM pametno pitao..da li dijete sa kojih dvije godine moze samo sjesti?? Sva sreca pa imamo i vise nego dovoljno vremena da pronademo ona prava
    Tek toliko da si pogledate..
    http://www.xplory.com/meet-xplory.asp
    - skrolajte stranicu do dna i otvorite file The Xplory stroller, interesantan filmic...a i drugi.. ma kad sam Vam ja

elie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

vazno je za kolica koja nemaju kosaru ustanoviti jel se moze taj dio, koji je kasnije sjedeci, potpuno izravnati, dakle, u posve vodoravan polozaj, ne pod kutom od 15% ili slicno (u sto ce vas tete u ducanu uvjeravat)
    jer, ako nema kosare koja je posve ravna, a i ako se kolica ne mogu posve izravnati, u cemu cete voziti bebu dok jos ne moze sjediti.
    naime, varijanta autosjedalica na kolica pa u setnju nije dobra za dijete, iako to ljudi vole raditi...

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj mojemalo prvotno napisa
    hmh...vidim svi tu brijete dobrano na skupa kolica..i sad se ja pitam esam li ja normalna ili ne jer kolica koja su meni zapela za oko koštaju ni 1000 kn-a..i efo vam slike i sve piše pa dajte iskusne mamite nešto proškrabajte dali su oke ili im nešto fali..osim cd palyera, modela kao sandi cenov, abs kočnica ako slučajno djete naleti na mačku da stigne zakočiti il tako nešto evo link...
    http://www.media-commerce.com.hr/pro...&id1=4&id2=556
    :D
    Mi smo gledali ta Bertone kolica kada se otvarao City Centar, imali su ih na akciji za 589kn ili tako nesto. . . ali to je, barem po nasem misljenju, uzas od kolica, jeftina plastika samo sto se ne raspadnu, ma ne bi dijete u to stavila. . . ono, nisu nam se svidjela.
    Iskreno, kolica su barem nama, stvar koja se puuuno koristi i bolje je dati koju stotku kuna vise ali da je covjek 100% zadovoljan. . . . Inace mi smo svoja ABC Design platili 2000kn u SLO jer nismo bas bili pri novcima da kupimo za preko 3000. Dakle ne spadamo u te brije sa skupim kolicima :/

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

nemamo ni mi viška love, ali za kvalitetnu stvar se isplati dat, a i računam da će izdržat . American na 6 rata i kolica su otplaćena prije nego beba dođe

di_zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

maša, ona tvoja kolica sa slikice mi se cine super al ne kuzim to je sve u jednom? Skuzila sam da se dobije torba i AS al ne kuzim kolica, to su i sjedeća i ležeća ili .....
    sorry kaj te davim al ja sam skroz friška u tome pa skupljam informacije

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

kolko košta to Stokke čudo? više od soma eura?

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj di_zg prvotno napisa
    maša, ona tvoja kolica sa slikice mi se cine super al ne kuzim to je sve u jednom? Skuzila sam da se dobije torba i AS al ne kuzim kolica, to su i sjedeća i ležeća ili .....
    sorry kaj te davim al ja sam skroz friška u tome pa skupljam informacije
    Dok je beba skroz mala košaru/AS samo izvadiš iz auta i uklopiš u kostur kolica (ima Pro fix sistem i 4 položaja ležeći +3, u ležećem beba bude u kolicima, a samo u drugom položaju košara postaje AS) ne treba bebu vadit van iz AS pa stavljat u kolica.
    Kad beba ojača onda staviš onaj drugi umetak i dobiješ kišobran kolica, a ona košara/AS ostaje u autu do djetetovih 13 kila (cca 1,5 - 2 godine), a ti imaš i kišobran kolica. Lagana su i lako se sklapaju i ne zauzimaju puno mjesta.
    Stavit ću slike nekim redom da ti bude jasnije

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Iana27 prvotno napisa
    Iskreno..jos uvijek ne spadam u ovu temu ali sta cu...mi vec imamo kolica (naravno odabrana za kupnju) ali bebicu iscekujemo
    Totalno smo poludjeli za Stokke kolicima..znamo da su jaakkkooo skupa ali, kolica su svemirska. Gledala sam kompletnu prezentaciju na netu i stvarno vidim jako puno prednosti u tome sto je dijete u visljem polozaju nego u ostalim kolicima, mogu kolica koristiti kao sjedalicu-hranilicu ( nadam se da ste skuzile sta zelim reci). Jedino sto je MM pametno pitao..da li dijete sa kojih dvije godine moze samo sjesti?? Sva sreca pa imamo i vise nego dovoljno vremena da pronademo ona prava
    - skrolajte stranicu do dna i otvorite file The Xplory stroller, interesantan filmic...a i drugi.. ma kad sam Vam ja
    Koje ludilo od kolica....odlično za vioke ljude......neću ni pitat za cijenu.

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

- skrolajte stranicu do dna i otvorite file The Xplory stroller, interesantan filmic...a i drugi.. ma kad sam
    kolica su stvarno super, vidjela sam samo jedna takva u Zg, a jel netko zna koja je cijena

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

U Babycentru u Brezicama kostaju 500€ (kad se oduzme DDv ispadne 420€) evo link. . .kod nas su znaci nesto skuplja.
    http://b2c.baby-center.si/WebClassif...arentClassID=7

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

mislim da ih nema kod nas
    za kupiti
    vidjela sam nekoliko takvih ( crvena, bež, zelena)

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Mašo, koliko su vas došla kolica?

Baš mi se sviđaju ta vaša. Mi definitivno mislimo u Zg po kolica, ali nemam ideju gdje. Turbo limač ili??? :?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj anki prvotno napisa
    kolko košta to Stokke čudo? više od soma eura?
    tu su negdje

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

kaj? 500eurića? pa mam bum si ih otišla kupiti!

mislim da sam ih vidla u onom duckasu sa namještajem na uglu britanca i ilice; znate onaj sa fendi foteljicama, kuhinjama od 280 000kn.... ali u to vrijeme me to nije previše zanimalo, tak da nism obracala pažnju....

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

može biti, stokke prvenstveno radi namještaj, kolica su onako usput uz baby namještaj (btw, tripp trapp hranilica im je zakon, to bum si sigurno kupila)

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Da kolica su oko 500€, takoder se dodatno jos kupuje ( e sad nisam jos ni trudna pa cete opravdati moje neznanje u nazivima) ona kosara gdje bebac moze lezati. Imaju jos masu dodatne opreme, torbe (koja se stavi na kolica), mreza protiv komaraca.... Moja frendica je kupila hranilicu i isto ju je puno platila (ne znam koliko su inace te cijene) i kaze da je prezadovoljna s njom, pogotovo sto zna da je kasnije moze presloziti u obicnu stolicu za klince.
    Anki ajde bas javi da li ih ima u Zgb, jer koliko smo se mi raspitivali ( a bolje bi nam bilo da ne silazimo jedno s drugog pa da imamo i kome kupiti ta kolica ) za sada ih jos uvijek nema kod nas!

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj anam prvotno napisa
    Mašo, koliko su vas došla kolica?

Baš mi se sviđaju ta vaša. Mi definitivno mislimo u Zg po kolica, ali nemam ideju gdje. Turbo limač ili??? :?
    Mi svoja kupili u Adax-u u šoping centru prko puta Getroa u Sesvetama, a taj dućan ima i u Maksimirskoj ulici.
    Možete još pogledat u Chiccu u Mercatoru ili Dječji svijet u Ilici.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

da, bilo ih je u onom ducanu koji sam tako slikovito opisala; ne znam da li ih još uvijek imaju; prolazila sam danas tamo, ali sam bila zmazana ko vrag pa mi je bilo malo bed ući i pitati samo sam se zakeljila za izlog, no nisam ih ugledala....možda da zadužimo neku fensi šmensi forumašicu da ode pitat...

elie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Anki, Adax postoji i u Solidumu na prvom katu, i zapravo ti je moja preporuka ako u Zg dolazite po kolica, najzgodnije bi vam bilo obici prvo King Cross (ima i Turbo limac i Baby media centar, koji takodjer ima dosta velik izbor kolica), pa onda Kiku (isto ima dosta velik izbor kolica), i na kraju Solidum (gdje je, dakle, Adax) - to vam je sve u 2 minute voznje, lako sve pogledate pa se vratite u onaj ducan gdje ste vidjeli najbolja. U blizini je i City Center, ali tamo nema ducana s kolicima osim Turbo limaca - a i ovaj u King Crossu mi ima bolji izbor. Plus jos preporuka: kad krenete prema centru Ljubljanskom, u robnoj kuci Vrbani imate i Tintilinic.

elie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

sorry, ovo nije bilo za Anki, nego za Anu m.

devet_mjeseci avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ja sam malo izgubljena ko burek u svemiru i imam jedno pitanjce jer nisam sigurna da sam dobro shvatila...

Problem je sljedeći: imam Peg Perego AS za bebe koju sam dobila na poklon. Negdje sam pročitala da je kompatibilna sa bilo kojim modelom Peg Perego kolica. Dakle, zanima me koja mi kolica trebaju jer su se kolege ponudile da mi kolica kupe za poklon, a ja samo trebam odabrati model.

Ako koja od vas ima preporuku, bila bih i više nego zahvalna. U ponedjeljak ionako mislim nazvati Filip Trade, ali ne bih htjela preko telefona ispati debil...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Htjela bih samo dodati da Stokke kolica u osnovnom modelu dođu 500 € ali + košra + ostali dodaci mirno dođemo blizu 1000 €. Ja sam se isto jako bila napalila na njih ali na kraju mi to dođe stvarno preskupo. Mislim da sa Lolom mogu dobiti isto jako kvalitetna kolica po manjoj cijeni + svi dodaci. :/

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

košra=košara

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj devet_mjeseci prvotno napisa
    Ja sam malo izgubljena ko burek u svemiru i imam jedno pitanjce jer nisam sigurna da sam dobro shvatila...

Problem je sljedeći: imam Peg Perego AS za bebe koju sam dobila na poklon. Negdje sam pročitala da je kompatibilna sa bilo kojim modelom Peg Perego kolica. Dakle, zanima me koja mi kolica trebaju jer su se kolege ponudile da mi kolica kupe za poklon, a ja samo trebam odabrati model.

Ako koja od vas ima preporuku, bila bih i više nego zahvalna. U ponedjeljak ionako mislim nazvati Filip Trade, ali ne bih htjela preko telefona ispati debil...
    svi hvale Peg Perego Premmete......

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Moram se nadovezati na temu kolica, jer ja očito nisam ni blizu željenom modelu, bez obzira na cijenu, premda slažem se 1000 eura je previše pa da se njima i telepatski upravlja. Moj osnovni problem je što sam si ja zacrtala trokolicu i ne puštam tu ideju, sad već od straha da se ne vratim u stanje "zemlja je bila užarena masa", jer o trokolicama znam već podosta. Uglavnom je moje znanje kataloško i bazira se na onom vremenu kad sam još obilazila dućane, sad drugujem sa telefonom i katalogom, te brijem da će mi tete u dućanima počet raspoznavat glas. Naime, zaključila sam da svaka kolica imaju neki feler i nikako ujedinit moje želje i prohtjeve, pa možda imate koji pametan savjet. Od Pegperego trokolice sam odustala jer je prednji kotač zafiksiran!!!, a i teška su ko sam vrag, premda je oprema ludilo i uključuje čak i bazu za AS u autu. Quinny Speedy nema prečkicu naprijed i dosta su dugačka i poteška, dok Buzz ima sjedaći dio koji se koliko sam shvatila ne može sklopiti u kostur kolica, a prednji točak je dosta mali pa se gubi prednost trokolice, ali oni imaju maxi cosi sjedalicu u koju najviše vjerujem. Nadalje, Jane slalom pro ima dva modela. E sad, gdje je kvaka? Kostur je lakši 4 kg od Quinny-a, što je nezanemarivo jer ću ga ja teglit uz stepenice. Ali, uvijek ali, model koji ima AS i košaru kao jedan dio, to je famozna AS koja ide u 4 položaja, TESTIRANA JE SAMO ZA POTPUNO LEŽEĆI I SJEDEĆI POLOŽAJ.Položaj za novorođenče nije testiran premda se može naštelat i tu me je ljubazna prodavačica pokušala uvjeriti da bebu mogu voziti i u košari u ležećem položaju, koja se može zakopčati na stražnje sjedalo. Jer zašto inzistiram na obliku jajeta kad je ona svoju djecu vozila tako i tko je rekao da je jaje sigurnije??? Pop.... sam, ali se uopće nisam htjela uvuči u raspravu, ja znam kako želim svoju bebu vozit. E sad, postoji i drugi model 3 u 1, AS Rebel, obično jaje. Moje pitanje je da li je Rebel nakon nekog vremena premali za bebu npr. nakon već par mjeseci? Onako odokativno mi se ta AS čini dosta uskom. Ima tko kakav prijedlog? Hvala unaprijed.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Ima i Chicco trokolicu, vidjela sam kad smo kupovali kolica.

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj (maša) prvotno napisa
    Citiraj devet_mjeseci prvotno napisa

svi hvale Peg Perego Premmete......

imam PP Prammete i super su!!!!!

koliko je stara AS, nisam sigurna da odgovara ako je starija od 2-3 godine - svakako provjeri prije kupovine

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Pina prvotno napisa
    Slazem se, Loola mi je super! A mi imamo i Creatis sjedalicu i to je mrak kombinacija kad beba zaspi u autu, a Ema zaspi skoro svaki put. Samo kliknem sjedalicu na sasiju i voziiii. . . :D
    Treba mi info. Na Internetu piše da je Creatis do 12 mjeseci a Elios do 9. Pa me zanima dali je stvarno tako. Dali mi se isplati onda uzeti Creatis? Kako si se ti odlučila koju ćeš AS? Ova Creatis mi djeluje stvarno dobro opremljena i provjerena za vožnju u autu. Iako i jedna i druga imaju onaj atestat ECE/R44. :/

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj Saki79 prvotno napisa
    Treba mi info. Na Internetu piše da je Creatis do 12 mjeseci a Elios do 9. Pa me zanima dali je stvarno tako. Dali mi se isplati onda uzeti Creatis? Kako si se ti odlučila koju ćeš AS? Ova Creatis mi djeluje stvarno dobro opremljena i provjerena za vožnju u autu. Iako i jedna i druga imaju onaj atestat ECE/R44. :/
    Kupila sam Creatis jer mi pokriva dulji vremenski period. Jako smo zadovoljni s njom. . . . Ako proizvodjac tako deklarira, valjda je tako :?

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

i mi smo uzeli Creatis, također iz istog razloga - duže ćemo je moći koristiti. kad sam bila u fazi naručivanja kolica i zvala Turbo Limač, oni niti nisu imali Elios AS, niti mogućnost narudžbe iste. sad, možda u ZG stvari stoje drugačije, ili su tete susretljivije, ne znam.

što se tiče kompatibilnosti s Loolom, Creatis je kompatibilan bez frke, a da bi na se na kostur zakačila Elios AS moraš kupiti nekakve dodatne kopče, jer ne možeš ju samo kliknuti gore. (piše na uputstvima koje smo dobili s kolicima)

ja sam se zaljubila u Loola kolica, uzeli smo košau Windoo, Creatis sjedalicu i klasični umetak za sjedenje. s time da se krović i zimska navlaka skidaju s košare i daju kliknuti na normalni umetak za veću bebu. kupili smo torbu i suncobran, platili kešom. sve zajedno kojih 5.000 kn. ali smo zato dobili dovoljno bodova (mislim da 600 sve skupa) da smo kupili hranilicu za nekih 200 kuna, a ostalo su pokrili bodovi...

nije mi žao novaca, taman smo uzeli i stambeni kredit pa smo kupili ta kolica bez grižnje savjesti. namjeravam poslije ove bebe imati barem još jedno, makar nam je najveća želja imati četvero . i znam da sam kupila kvalitetno (svu dječju opremu imamo od Bebe Conforta i prezadovoljni smo svime) i da će biti dobro i za daljnje naraštaje. bolje ovako, ngo za svako dijete po nova kolica jer su stara "razdelana".

moja je ona: nisam toliko bogat da kupujem jeftine stvari. uvijek ti se na kraju obije o glavu!

eto..

pale avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

I ja sam se zaljubila u Loola kolica i Creatis AS i koliko sam uspila viditi u TL čine se i kvalitetna. Samo se ne sjećam je li idu skroz u ležeći položaj, valjda od pustih kolica nisam sve uspila zapamtiti. Još ću ih jednom ići pogledati, ali za sada su mi broj 1.

Kraljica85, reci mi molim te koliko je prošlo od narudžbe do kad su ti stigla kolica. To mi je bitno jer ću ih najvjerojatnije dobiti na poklon od seke, a AS mislim naručiti da možemo kući s njom pa da znam, iako imam ja još vremena.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

pale, kostur je aluminijski, čvrst je i stabilan, nema plastike. sklapaju se jednom rukom bez frke, lagana su, ajde, jedino košara nije prevelika (do 3 kg). meni se čine nepoderiva. na kostur kopčaš što već trebaš. originalni natavak, kao za kišobran kolica, ne ide skroz u ležeći, ima neki mali nagib. uostalom piše na tom nastavku da nije za djecu ispod 6 mjeseci. mi smo uzeli 3u1 varijantu, s košarom kad je beba skroz mala za vožnju, prenašanje, nanašanje i kao mali priručni krevetić ako smo negdje s njim, i AS za UVIJEK i BEZ IZNIMKE vožnju u autu.

ja sam s narudžbom imala sreće, na skladištu su imali u traženoj boji košaru i običan nastavak, samo sam čekala AS koja je stigla iz centralnog skladišta u ZG za 3 dana. kad naručuješ, žena ti odmah pogleda da li ima na skladištu, pa ti kaže kad će doći ako nema, da li ih moraš čekati izvana ili ti ti mogu dostaviti iz nekog drugog TL u Hrvastkoj.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Sjedalici od Loole se ne spusta samo naslon, kao kod vecine drugih kolica, nego se cijela sjedalica spusta, ima 3 stupnja.
    Za kupovinu Loole se dobije 200 bodova i ja sam jos imala jos bodova od prije na Magma kartici tako da smo sjenilo/krovic dobili badava

pale avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ma meni seka radi u Magmi pa ima neki popust. Eto, htjela sam čuti i od mama kakva su kolica, a ne samo od prodavačica . Za kostur sam primjetila da je pravi, AS sam mislila kupiti prije, pa da nemam problema za izniti iz bolnice. Za kolica mogu pričekati i kasnije. Meni se sviđa ona narančasto- bijela kombinacija, s obzirom da je sve perivo, barem tako piše u katalogu.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Pina, uzimala si samo Loola kolica bez košare i AS? jer za Loola kolica ide 200 bodova i po 150 bodova mislim za košaru i AS. tako da to dođe na 500 bodova. a i krović možeš skinuti s košare pa ne moraš kupovati zasebno.

Pale, sve se da skinuti bez problema i isto tako vratiti na mjesto. samo lagano peri i suši za ne daj Bože.

pale avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ma da, jasno mi je da moram paziti sa pranjem, nego baš mi se sviđa ta kombinacija narančasto- bijela pa me strah te bijele, ali u krajnjem slučaju mogu promjeniti kombinaciju boja, ali su mi za sada kolica mrak.
    Kad se odlučim za kupnju javim se

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj kraljica85 prvotno napisa
    Pina, uzimala si samo Loola kolica bez košare i AS? jer za Loola kolica ide 200 bodova i po 150 bodova mislim za košaru i AS. tako da to dođe na 500 bodova. a i krović možeš skinuti s košare pa ne moraš kupovati zasebno.
    Samo kolica smo kupili, tj baka i deda su donirali, Creatis imamo od prije, a kako su nam to druga kolica (zasto, to je duga prica), Ema je debelo prerasla kosaru (ima 9mj) pa nam ni to nije trebalo. . . . jos kad skupim novaca mozda kupim navlaku za noge. . . dodje 500kn
    ABC su nam zimska

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj Kate76 prvotno napisa
    Moj osnovni problem je što sam si ja zacrtala trokolicu i ne puštam tu ideju.
    Ja isto i našla sam neku super trokolicu Hoco u Kiki, međutim kad se sklopi je ogromna, a ima 14 kg. Osim toga, uz nju dođe i košara za ležanje male bebe (AS imam posebno - posudba). Cijena mi je prihvatljiva, no eto...

Ja bi TROKOLICU ali da je dovoljno mala kad se sklopi, da je lako sklopiva (Bebe u naručju, a ja jednom rukom sklapam kolica), da ima nekoliko položaja (skroz ležeći, pa još tri stupnja?!), da je prvi kotač okretan za 360 stupnjeva i da su po mogućnosti lagana Nisam zahtjevna uopće.

Ideje, savjeti? Je li tko proučio trokolice?

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Ja sam prvo brijala o trolkolici, no onda sam, gledajuci svaka kolica kraj kojih bi prosla, zakljucila da mi to nije bas najstabilnije kod penjanja i spustanja sa plocnika, prelazenja ceste i raznih drugih neravnina kojima nas kvart obiluje. . . i vratila se na 4 kotaca, sto veca to bolja. . . i pokazalo se ispravno, kako imamo dvoja kolica, Loolu i ABC Design Sinus 4. . . ipak Sinus puno lakse savladava sve gore navedeno. . .

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

znam da vas tu ima koji ste kupili Jane kolica (ali ne znam koja), pa vam samo svraćam pozornost na ovaj topik s informacijama o :
    Jane Carera Matrix AS/košara

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Vidjela, al moja su Carrera a ne Matrix

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj Pina prvotno napisa
    Ja sam prvo brijala o trolkolici, no onda sam, gledajuci svaka kolica kraj kojih bi prosla, zakljucila da mi to nije bas najstabilnije kod penjanja i spustanja sa plocnika, prelazenja ceste i raznih drugih neravnina kojima nas kvart obiluje. . . i vratila se na 4 kotaca, sto veca to bolja. . . i pokazalo se ispravno, kako imamo dvoja kolica, Loolu i ABC Design Sinus 4. . . ipak Sinus puno lakse savladava sve gore navedeno. . .
    Za prvih nekoliko mjeseci marama nam je nezamjenjiva, a kad krene lijepo vrijeme i špartanje po gradu ja bih ipak trokolicu.(i zbog rolanja po Jarunu)

Tko ima trokolicu? Koji model?

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj mama_jos_malo prvotno napisa
    Za prvih nekoliko mjeseci marama nam je nezamjenjiva, a kad krene lijepo vrijeme i špartanje po gradu ja bih ipak trokolicu.(i zbog rolanja po Jarunu)

Tko ima trokolicu? Koji model?
    I mi rolamo po Jarunu! :D

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

da li minetko moze provjeriti cjenu ovih kolica???? http://www.chicco.hr/indexHR.htm

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Loo, morat ces napisati tocno naziv kolica jer ti ovaj link otvara chiccovu početnu stranicu...

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Mi imamo trokolicu Jane Powertreck (slična Jane Slalom) s Matrix auto sjedalicom-košarom i super sam zadovoljna. Kako u mojoj zgradi nema lifta, odlučila sam se na ovu opciju jer ih bez većeg problema vozim preko stepenica (na zadnjim kotačima). Mislim da su udobna mojoj curki jer ta sjedalica-košara još ima unutra dodatni uložak. Čak smo ju i uspjeli montirati u naš auto C5 pod kutem od 45 stupnjeva, je da je malo teže, ali kad skužiš sve je OK. Lako je upravljati tim kolicima čak i kad u jednoj ruci nosiš bebu, a drugom guraš kolica. S njima idemo na savski nasip, pa preko mosta na Bundek i bez obzira na truckanje mala sve to prespava. Kada ona prohoda prodat ću ih i kupiti neka mala kišobran kolica. Jedina mana je što za takva kolica moraš imati auto s velikim gepekom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •