Moram se nadovezati na temu kolica, jer ja očito nisam ni blizu željenom modelu, bez obzira na cijenu, premda slažem se 1000 eura je previše pa da se njima i telepatski upravlja. Moj osnovni problem je što sam si ja zacrtala trokolicu i ne puštam tu ideju, sad već od straha da se ne vratim u stanje "zemlja je bila užarena masa", jer o trokolicama znam već podosta. Uglavnom je moje znanje kataloško i bazira se na onom vremenu kad sam još obilazila dućane, sad drugujem sa telefonom i katalogom, te brijem da će mi tete u dućanima počet raspoznavat glas. Naime, zaključila sam da svaka kolica imaju neki feler i nikako ujedinit moje želje i prohtjeve, pa možda imate koji pametan savjet. Od Pegperego trokolice sam odustala jer je prednji kotač zafiksiran!!!, a i teška su ko sam vrag, premda je oprema ludilo i uključuje čak i bazu za AS u autu. Quinny Speedy nema prečkicu naprijed i dosta su dugačka i poteška, dok Buzz ima sjedaći dio koji se koliko sam shvatila ne može sklopiti u kostur kolica, a prednji točak je dosta mali pa se gubi prednost trokolice, ali oni imaju maxi cosi sjedalicu u koju najviše vjerujem. Nadalje, Jane slalom pro ima dva modela. E sad, gdje je kvaka? Kostur je lakši 4 kg od Quinny-a, što je nezanemarivo jer ću ga ja teglit uz stepenice. Ali, uvijek ali, model koji ima AS i košaru kao jedan dio, to je famozna AS koja ide u 4 položaja, TESTIRANA JE SAMO ZA POTPUNO LEŽEĆI I SJEDEĆI POLOŽAJ.Položaj za novorođenče nije testiran premda se može naštelat i tu me je ljubazna prodavačica pokušala uvjeriti da bebu mogu voziti i u košari u ležećem položaju, koja se može zakopčati na stražnje sjedalo. Jer zašto inzistiram na obliku jajeta kad je ona svoju djecu vozila tako i tko je rekao da je jaje sigurnije??? Pop.... sam, ali se uopće nisam htjela uvuči u raspravu, ja znam kako želim svoju bebu vozit. E sad, postoji i drugi model 3 u 1, AS Rebel, obično jaje. Moje pitanje je da li je Rebel nakon nekog vremena premali za bebu npr. nakon već par mjeseci? Onako odokativno mi se ta AS čini dosta uskom. Ima tko kakav prijedlog? Hvala unaprijed.