i mi smo uzeli Creatis, također iz istog razloga - duže ćemo je moći koristiti. kad sam bila u fazi naručivanja kolica i zvala Turbo Limač, oni niti nisu imali Elios AS, niti mogućnost narudžbe iste. sad, možda u ZG stvari stoje drugačije, ili su tete susretljivije, ne znam.

što se tiče kompatibilnosti s Loolom, Creatis je kompatibilan bez frke, a da bi na se na kostur zakačila Elios AS moraš kupiti nekakve dodatne kopče, jer ne možeš ju samo kliknuti gore. (piše na uputstvima koje smo dobili s kolicima)

ja sam se zaljubila u Loola kolica, uzeli smo košau Windoo, Creatis sjedalicu i klasični umetak za sjedenje. s time da se krović i zimska navlaka skidaju s košare i daju kliknuti na normalni umetak za veću bebu. kupili smo torbu i suncobran, platili kešom. sve zajedno kojih 5.000 kn. ali smo zato dobili dovoljno bodova (mislim da 600 sve skupa) da smo kupili hranilicu za nekih 200 kuna, a ostalo su pokrili bodovi...

nije mi žao novaca, taman smo uzeli i stambeni kredit pa smo kupili ta kolica bez grižnje savjesti. namjeravam poslije ove bebe imati barem još jedno, makar nam je najveća želja imati četvero . i znam da sam kupila kvalitetno (svu dječju opremu imamo od Bebe Conforta i prezadovoljni smo svime) i da će biti dobro i za daljnje naraštaje. bolje ovako, ngo za svako dijete po nova kolica jer su stara "razdelana".

moja je ona: nisam toliko bogat da kupujem jeftine stvari. uvijek ti se na kraju obije o glavu!

eto..