Citiraj Bornina prvotno napisa
Ja bih vas molila samo da mi komentirate ova kolica

http://www.chicco.hr/subgroup1.asp?i...p=54&sifra=822

Čine mi se dobra, no još imam neke dvojbe.

Bebač dolazi u veljači, nekih mjesec dana baš i neće izlaziti vani, a i za šetnje će najvjerojatnije biti nepovoljno vrijeme barem još mjesec-dva od njegova rođenja.

E sada, ova košara što ide uz ova kolica - hoće li mi ona uopće biti toliko potrebna? I kakva je ova AS?

Po vašoj procjeni, hoću li ova kolica moći maksimalno iskoristiti, dugo koristiti?
Bornina, mi imamo upravo ta kolica! Ja sam odusevljena! Jedina mana je sto su malo (pre)glomazna, tipa setas gradom i ful moras paziti na prvo kolo da koga ne bi zgazila, a za sjesti negdje na kavu, biras prvi red stolova, nema sanse da se uguras u sredinu! Pogotovo ako vas je vise, no way! Toliko o manama!
Sto se tice kosare, evo A. ju sad lagano prerasta, ali nam je skroz dobro dosla. A mislim da ce tebi jos bolje, jer beba ce ici vani i u 2, 3 mj., a u kosari joj je definitivno najtoplije. Lipo je cila zabundana i vjetra niotkuda!
U atosjedalici se bas nismo puno vozili, ne moze u lezeci polozaj, nego tako kako je, ona nam sluzi samo za auto.
A onaj nastavak jos nismo montirali.
Sto se tice voznje, ne znam da li mekanija mogu biti! Skroz su lagana za voziti, bilo po cesti, ili po kamenjaru! Amortizeri cine svoje!