evo zanimju me friska iskustva iz postojne i konkretno slijedeci detalji:
-koliko ima voznje do postojne iz zagreba?
-postoji li smjestaj u blizini bolnice (da se moze doci pjeske)?
evo zanimju me friska iskustva iz postojne i konkretno slijedeci detalji:
-koliko ima voznje do postojne iz zagreba?
-postoji li smjestaj u blizini bolnice (da se moze doci pjeske)?
hi samo da se javim - vidim da još tragaš za pravim mjestom za porod... znači nije Vinogradska...
držim ti fige da bude sve super ...nekako mislim da sve je bolje od Merkura
tnx![]()
ne predajem se...
Evo ja nedavno bila u Postojni, na žalost ne zbog razloga koji tebe zanima ( tamo idem na punkcije i transfere ), ali eto što ja znam:
od Zagreba do Postojne imaš oko 2 sata vožnje, možda malo više ovisi o prometum, ali 2 i po najviše. Sve ti je autoput. prijateljica mi je nedavno tamo rodila pa ako te zanimaju ta iskustva poslat ću ti na pp
tajan, puno ti hvala na informacijama, saljem ti pp
tajan prvotno napisa
...Ciao....i mene zanima rodilište u Postojni,..može i meni kontakt prijeteljice koja je tamo rodila?
Najnajnajljepša hvala...
Pozdrav
Hotel Šport, renoviran, cca. 7 minut peš, mogoče še malo manj.tridesetri prvotno napisa
Drage moje,
Ja se evo prikljucila danas na Rodu. Trudna cekamo bebaca oko 20.05. Zanima me ako netko znade kakvi sve papiri trebaju za Feldbach a kakvi za Postojnu. Gdje je jednostavnija birokracija. Ja sam svog sineka rodila 2003 u Australiji i sve mi je bilo tak super da bih najradije isla tamo opet al mi malo daleko. Najgora stvar od svega je bilo dobit putovnicu preko naseg veleposlanstva. To je trajalo preko dva mjeseca. Sta se tice placanja ja imam osiguranje (Van Breda) koje ce mi pokriti 100% sve troskove bilo gdje pa s tim nemam problema....zalosno sta ostale zenske iz HR nemaju te mogucnosti. Nadam se da ce se nekaj popraviti u dogledno vrijeme. Molim ak neko zna ovo da mi javi jer mislim da mi je najteze s tim papirima.....Hvala unaprijed.
Drage cure,
mene još vrlo malo dijeli do susreta sa svojom bebicom i intenzivno razmišljam o Postojni. Da li bi mi netko rekao ili poslao na pp svoje iskustvo. Zanima me sve vezano uz porod, a za vikend planiram s mužem do tamo da malo razgledamo.
Hvala
Evo ovdje možeš pročitati popis dokumenata koji su potrebni za Austriju. Znači razlika je samo matični ured Graz i Feldbach.baljkkass prvotno napisa
http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=40331
Za Sloveniju neznam, ali pretpostavljam da je procedura slična. Najbolje je pitati u našim matičnim uredima i na policiji.
Ja sam rodila u Postojni 11.10 prošle godine...Šta vas zanima?
Papire je muž sredio u Lj na konzulatu, treba jedna slika novorodjene bebe, plača se oko 40 e (neznam točno, zaboravila sam, pitat ču muža kasnije ako nekog zanima točan iznos) i to je to...
Ja imam sve pohvale za ekipu koja radi u radjaonici ali na odjelu mi je bilo koma.. Nitko ti ništa ne kaže, sva moraš sam pitati...Meni je ovo bilo drugo dijete pa sam malo znala kako sve skupa ide ali da mi je ovo prvi porod bila bih u frci..Prvo bebeu sam rodila u Celju, isto Slovenija, i moram priznati da mi je bilo tamo puno ljepše...i bolje. Meni je bilo nevjerojatno, da u Postojni nemaju jednu jedinu izdajalicu za prsaNemojte očekivat neku pomoč oko dojenja jer je nečete dobiti, nemaju pojma...Mojoj cimri je sestra rekla, da mora bebu dojit 10 min na jednoj dojci, pa onda 10 na drugoj i onda mora beba spavati bar 3 sata ili ona nema dovoljno mlijeka
Stvarno sam se u tih 4 dana naslušala svakakvih gluposti oko dojenja...
In love prvotno napisa
IN love, poslala sam ti poruku na pp