-
... a šta mislite je li ovo u najmanju ruku bedasto, ako ne i opasno ...
Kad idem kod svoje socijalne ginekologice po uputnice i slično prvo što ugledam je ... ne plakati sa trbušastim mamama ili nasmješenim bebicama ... već velika obavijest "OPASNOST - IONIZACIJSKO ZRAČENJE..." i to na vratima pored ulaza u ginekološku ordinaciju ... pa se ti sad osjećaj ugodno ... a trudnica tu k'o u priči, ali čini mi se da sam samo ja bila zabrinuta (možda je problem u meni,he). Bila sam dva puta i poslije sam razne scenarije slagala u glavi (prvi put nisam ni znala, drugi put mi je mozak bio na paši,jer sam MM poslala po uputnicu,a ja sam čekala u automobilu i kad se on vratio i rekao da je dr.izvjesila obavijest da je na godišnjem i ostalo, ja sam gonjena čistom automatikom otišla to pročitati - ja tamo više ne idem, pa recite i da sam paranoična, luda ili šta već
)
Dozvoljena godišnja efektivna doza za zaposlenike u zoni ionizirajućeg zračenja iznosi 20 mSV ... i za pretpostaviti je da su mjere sigurnosti na visokoj razini (uređaji, prostorije, osoblje, pacijenti ... ) i lijepo da su stavili tu obavijest da se trudnice ne zaljetavaju u te prostorije
ALI .... kod mene je uvijek taj ali i baš bih nekoga pitala kako su te dvije prostorije mogli staviti jednu do druge (ili jednu ispod druge)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma