Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Upaljeni limfni čvor na preponama

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Upaljeni limfni čvor na preponama

Nisam uspjela naci topic o ovome. Naime, malome su dosle dvije kvrzice na preponama i pelena (samo popiskana) mu je dosta smrdjela jutros. Zvala sam doca, i kaze da je to urinarni infekt, te da ce trebati piti antibiotike. Kako sam ja uobicajeno sumnjicava u svezi doktora, a osobito kad propisuju antibiotike, molim da mi netko kaze ako je imao slicna iskustva.
    Hvala

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

ne znam za bebe, ali frendica mi je baš nedavno imala upaljen limfni čvor u preponama i dobila je antibiotike; mislim čak sumamed :/

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Antibiotik da, ali samo nakon pregleda npr.mokraće ili krvne slike.
    Malo mi ide na živce to "naoko" davanje antibiotika.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Kod neke djece se limfni cvor moze pobuniti od "ruznog pogleda"....Nekima treba ozbiljniji podrazaj. Svakako provjeri status mokrace prije davanja bilo kakvog antibiotika. A u medjuvremenu daji brusnicu.

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj ninet prvotno napisa
    Kod neke djece se limfni cvor moze pobuniti od "ruznog pogleda"....Nekima treba ozbiljniji podrazaj. Svakako provjeri status mokrace prije davanja bilo kakvog antibiotika. A u medjuvremenu daji brusnicu.

potpisujem , prvo urin

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bili smo kod dr. i rekla je da ne treba nista. Nije spominjala ni antibiotike ni vađenje urina. A nije bas da mu prolazi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •