Pokazuje rezultate 1 do 36 od 36

Tema: Dr. Husar i dr. Relja

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno Dr. Husar i dr. Relja

Ima li tko iskustva s ovim ginekolozima (pogotovo u vođenju trudnoće)?
    Svaka preporuka je i više nego dobrodošla

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Imas pp

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ja sam sa dr. reljom bila jako zadovoljna.

odustala od njihove poliklinike zbog problema s parkiranjem

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Relja je sjajan.
    On je jedini ginekolog od svih stručnjaka kod kojih sam bila koji me oduvijek uvjeravao da ću sa svim svojim problemima uspjeti prirodno ostvariti trudnoću.

Vrlo je stručan, a kod njega se osjećaš jako ugodno jer je topao i srdačan.

Nego, Brunda.....? :D

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Naručila sam se u super novu. Sutra idem
    A ovog svog ću sutra nazvati i lijepo mu nabiti na nos današnju betu i pozdraviti se snjime jednom za svagda :D

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ja sam jako zadovoljna u supernovoj!

I moje čestitke

nana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I ja idem u tu polikliniku, dr. Relja je vrlo simpatična i srdačan, uvijek je takav, i ja sam jako zadovoljna s njim

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Brunda prvotno napisa
    Naručila sam se u super novu. Sutra idem
    A ovog svog ću sutra nazvati i lijepo mu nabiti na nos današnju betu i pozdraviti se snjime jednom za svagda :D
    Pa ček, kaj je bilo? Si trudnaaaaaaaaaaaa? :D

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Luna Rocco prvotno napisa
    Ahaa
    Ne znaš da MM ima novi nadimak? Štep mašina

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Brunda prvotno napisa
    Citiraj Luna Rocco prvotno napisa
    Ahaa
    Ne znaš da MM ima novi nadimak? Štep mašina

Sad sam našla onaj tvoj Beta-topic i jaaaako sam sretna zbog tebe.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Relja je jako pristupačan i osvježi čovjeku dan ali meni se malo zamjerio što mu je promakla stvarna količina plodne vode

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Brunda, na žalost i dalje ćeš trebati "socijalnog" ginića da ti piše uputnice i recepte... zato brzo traži drugog i iz te kategorije.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Dr. Husar - izuzetno pozitivna iskustva, moj najdraži ginić za hitne slučajeve (tj. kad nema moje soc. ginice) - gin.pregledi, potvrdio obje trudnoće, na žalost prva završila kiretažom (kod njega - sve dobro završilo). Moja soc. ginica dr. Hadžiselimović, Dom željezničara, tel.3782828, pohvale, jedino je nezgodno što ima jako puno pacijenata pa se često mora čekati bez obzira na dogovoren termin.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

I ja sam već dugo kod S.Hadžiselimović, ali mislim da već godinama ne prima nove (eventualno članove obitelji ili preko poznanstva). Meni je ona OK, ali to čekanje je postalo prestrašno...sat i pol samo za jedan recept :shock:

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj mamazika prvotno napisa
    Brunda, na žalost i dalje ćeš trebati "socijalnog" ginića da ti piše uputnice i recepte... zato brzo traži drugog i iz te kategorije.
    Znam, za sada ću ostati kod ovog zbog toga ali trudnoću ću najvjerojatnije voditi u supernovoj.
    Danas sam bila tamo kod dr. Rajhvana i čini mi se ok. Tražila sam kod Relje ali je on na godišnjem pa sam otišla kod ovog.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

kak je to sve individualno....ja sam prvu trudnoću vodila kod dr.rušinovića, a ultrazvuk mi je radio dr rajhvajn i bio mi je genijalan! strašno simpatičan, drag i stručan, pa sam ga preporučila i frendici. ona je išla kod njega par puta, ali se na žalost desilo da je bebi prestalo kucati . uglavnom, on je bio toliko hladan, nije pokazao niti malo ljudskosti, nije je uputio kuda treba ići, kada, kako...ništa! tak da sam se jako razočarala, ne znam kaj mu se dogodilo....ili je to po onom "pravilu": sve je ok dok je s tobom sve ok, a kad nastanu problemi, e onda se vidi ko je kakav....

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mamasch prvotno napisa
    dr. Hadžiselimović,
    Moja mama je kod nje i hvali je na sva usta.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

da, Čokolada, moram priznati da sam se ja prije par godina pozvala na frendicu i njenu sestru koje su pacijentice dr. Hadž. pa sam valjda milošću njene med. sestre upala (čula sam kako obrađuje doktoricu da me ipak primi). Ne znam, možda da Brunda proba sa spikom:"Pa toliko sam čula o vama, željela bih stvarno dobrog ginekologa, pa frendice vas hvale......".Tak sam ja upala A što se tiče čekanja........ hebi ga, otkako sam zatrudnila pa evo sve i dan-danas nekako sam se pomirila s tim, mada mi je uvijek muka kad znam što me čeka a moram svaki put kemijat čuvanje klinaca.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Moja ginićka je suprotna smjena od dr. Hađiselimović, zove se Kovačić ili Kovačević ili tako nekako nisam bila već 2 godine, ostala sam joj u nasljedstvo od dr. koja je išla u penziju, ali žena je mlađa, komunikativna i jako jako nježne ruke - bila sam na papi a to mi je inače noćna mora. Ovaj put sam jedva osjetila.
    Kako je njena prethodnica dugo bila na pol radnog vremena, imala je manje pacijentica, ne znam kako je sad.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj anki prvotno napisa
    , on je bio toliko hladan, nije pokazao niti malo ljudskosti,
    ovo je i moj dojam.
    na postavljeno pitanje mi je odgovorio da nisam zbog toga došla...

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    Citiraj anki prvotno napisa
    , on je bio toliko hladan, nije pokazao niti malo ljudskosti,
    ovo je i moj dojam.
    Potpisujem!

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa iskreno, i meni se danas preko telefona učinio dosta hladan. Rekao mi je sve što i kako ali znate kad imate onaj neobjašnjivi osjećaj da je to mogao i malo drugačijom intonacijom...
    Jučer mi je na sto i jedno pitanje uredno odgovorio ali opet mi je falila ona neka vibra. Mislila sam da sam ja preosjetljiva i da fantaziram, ali sada vidim da me osjećaj i nije baš tako prevario.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

meni se ne sviđa kada doktor daje informaciju samo o onome što si platio.
    mi smo bili tamo na 3D i to mi je sve lijepo objasnio, ali kad sam mu postavila pitanje o nečemu drugom (usko vezano za to), rekao je da nisam zbog toga došla i da to pitam svojega doktora.
    ko da bi mu kruna s glave spala...

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

vidiš...ja sam mu valjda bila idealan pacijent jer je sve bilo ok, a ja nisam niš pitala....
    mene je ta situacija s mojom frendicom fakat šokirala jer nemreš se tak ponašat prema osobi kojoj saopcavaš takvu vijest....kad ga je ona pitala kaj sad, on joj je reko: a kaj ja znam, odite nekam u bolnicu a veli ona njemu: pa ne znam kam, kaj trebam napraviti, koliko je to sve hitno, jel trebam uputnicu....? a veli on: ak nemate kam, odite na hitnu! a da ne velim da je očekivala da će ju on, kao privatnik, eventualno poslati nekom doktoru ili barem preporučiti nekoga; a da o opisu postupka, oporavka i ostalog i ne govorim....

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ja sam super zadovolja dr. Reljom, tim više što mi je na žalost već na našem prvom susretu morao kazati da moram na kiretažu, no stvarno je pri tom bio krajnje uviđavan.... ZAista je ugodan kao osoba, a i pozitivac kao liječnik.

Kaj se parkiranja tiče, parkirajte u ulicama južnije od VUkovarske (prek puta MUP-a), tam sam radila godinama, uvijek se nađe mjesto u svako doba dana... a to je samo par minuta hoda...

india avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

meni je trudnoću vodio husar i imam riječi pohvale za njega. smiren, staložen, stručan. uvijek i telefonski dostupan ako treba. u počecima dojenja borila sam se s gadnim mastitisom i ragadama i jošsasvačim. nakon idiotskih dijagnoza patronažne+opće prakse (pij antibiotike, i sl...) on me je, uz cure na sos telefonu, spasio da ne poludim i uspješno nastavim s dojenjem.

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

gdje radi dr. husar?

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

znam da je ot
    aries 24 čestitam !

kasiopeja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Ja sam desetak godina kod Rajhvajna, vodio mi je trudnoću i uvijek sam bila zadovoljna. A ja uvijek imam puno pitanja.. Meni se čini da je on neljubazan kad je u gužvi. a jedno vrijeme je radio pacijente i od drugih dr., jer su im se zaredala bolovanja pa godišnji.

kasiopeja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

A kad sam imala problema, uvijek u par navrata prvo je nazvao SD pa provjerio dežurstvo i zavisno o tome me uputio tamo. No ja tamo na kraju nikad nisam otišla.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ja sam bila kod Rajhvajna kad sam mislila i nadala se da sam trudna, on nije vidio ništa na uvz i poslao me vadit betu, a onda mi je hladno preko telefona rekao da je to tvz biokemijska trudnoća i ako ne prokrvarim u roku 4 dana da dođem na kiretažu i poklopio mi telefon. Jako hladam doktor!

Ali mi je dr. Šemnički simpa mlada je i možeš ju tlačit pitanjima i podpitanjima na sve ti fino smireno odgovori.

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

evo ja se uspjela uvaliti kod dr hadžiselimović, ne prima nove, ali eto pošto sam trudna

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Eeee bravo aries! :D Vjerujem da ćeš biti zadovoljna.
    Evo baš me jučer zvala njena med.sestra Vesna da mi javi da je gotov PAPA i dobrih 5 minuta smo se istračale (očito nije bila gužva, inače ti od navale pacijentica jedva stigne prozboriti par riječi).

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa čestitke Aries :D

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

kad je mm išao jučer po izjavu upao je u suprotnu smjenu kod dr kovačević i kaže da se jedva probio do sestre, ali veli da danas kod dr. hadž. nije bila takva gužva (što je vjerojatno vrlo subjektivan doživljaj nakon jučerašnjeg šoka )
    hvala na čestitkama

ruza avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Da dignem malo temu

Poslala sam cijenjenom dr.Husaru mail da ga pitam o anomaly scan-uzv( sad sam 21.tj trudna) i vrlo sam se ugodno iznenadila njegovim odgovorom....

Sam uzv je 200kn-dobije se par slikica, i čitav se pregled može snimiti na video kazetu koju sam doneseš Koja se kasnije lako prebaci u dvd-format....

Inače svugdje gdje sam pitala min. je 3d uzv 400kn...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •