Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: vađenje svih 3 mandula klaićeva dr Babić

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno vađenje svih 3 mandula klaićeva dr Babić

molim iskustav sa dr Babić u Klaićevoj i ako je netko voljan napisati sve od početka kako to izgleda od trena kada vas prime za vađenje mandula (sve 3). Koliko traje oporavak , koliko se ostaje u bolnici, da li se može ostati cijelo vrijeme sa djetetom, kakao daju anesteziju, kada smije početi jesti. Naime imamo APNEJU br 3 i idemo na vađenje svih 3 mandula (4,5 godine)
    Hvala unaprijed

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Pozdrav, imamo cijeli podforum "Hospitalizacija djece " pa pogledaj iskustva tamo http://forum.roda.hr/forums/106-Hospitalizacija-djece

I ovu temu ću preseliti kasnije .

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Evo jedno friško iskustvo, nažalost ne baš dobro http://forum.roda.hr/threads/66536-T...ospitalizaciju

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

A na ovoj temi imaš o operaciji općenito http://forum.roda.hr/threads/40015-o...racija+mandula

mamaineven avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Mi smo bili na operaciji kod dr. Babić prije malo više od godine dana, imao je onda 5 godina. Prošlo je ok, ja sam ga doma pripremila da će jednu noć prespavati u bolnici bez mene, nisam uzimala apartman, ali je on dijete koje zna da mene ponekad nema noću (službeni put). Došli smo u jutro i mogli smo s njime biti dok ga nisu odvezli u salu (jedan roditelj po djetetu, drugi čeka vani na hodniku). Dali su mu nekakav sirup prije operacije, išao je u salu sam pješice, rekle su mu da će mu nešto pokazati i on otišao sav sretan. Ne znam točno koliko je operacija trajala, bili smo u hodniku, čim su ga vratili u sobu smjeli smo opet k njemu (opet samo jedan roditelj istovremeno), nakon čini mi se dva sata smio je početi piti gutljaj po gutljaj (vadili smo sve tri mandule, trebao je i na ugradnju cjevčica ali je doktorica na operaciji vidjela da ne treba). Poslije operacije je dobio igračku koju sam mu prije obečala za hrabrost, malo se igrao, gledao TV ali je bio dosta umoran i ošamučen. Smjeli smo biti do 18 sati, kad smo otišli dobili su juhu (koju je pojeo sa zadovoljstvom, što je za njega čudno). Možeš nazvati sestre da ti daju informacije o djetetu tokom noći. Došli smo po njega drugi dan u 8 ujutro i nakon pregleda išli smo doma. Mekanu hranu je jeo 2 tjedna nakon, ali dobiti ćete točna uputstva tamo. Evo, nadam se da sam malo pomogla. SRETNO malom mišu!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •