Pokazuje rezultate 1 do 50 od 120

Tema: Minus po tekućem rn. za vrijeme trudničkog bolovanja

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Bravo, mitovski - prijaviti ili bar pitati u Udruzi za zaštitu potrošača!

Tonja_1 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

srećom barem nisam bial za šalterom, već iza u uredu osobnog bankara koji je bila - žena, žena koja nema djecu.

ponavljam, ja nisam morala pristati na to, ali tada mi ne bi odobrili produženje minusa.
    čim prvom prilikom udem u mogućnosti zatvoriti svoje obveze u zabi, odlazim iz te banke i tada ću tražiti svoj dosje, ranije nisam bila u prilici buniti se.
    do tada se ne želim toga sjećati, ali želim drugima dati upozorenje s kakvim neljudima imamo posla.

da mi ih je samo vidjeti kako u svojim matičnim zemljama idu napraviti tako nešto...

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Tonja_1 prvotno napisa Vidi poruku
    srećom barem nisam bial za šalterom, već iza u uredu osobnog bankara koji je bila - žena, žena koja nema djecu.

ponavljam, ja nisam morala pristati na to, ali tada mi ne bi odobrili produženje minusa.
    čim prvom prilikom udem u mogućnosti zatvoriti svoje obveze u zabi, odlazim iz te banke i tada ću tražiti svoj dosje, ranije nisam bila u prilici buniti se.
    do tada se ne želim toga sjećati, ali želim drugima dati upozorenje s kakvim neljudima imamo posla.

da mi ih je samo vidjeti kako u svojim matičnim zemljama idu napraviti tako nešto...
    Ti si morala pristati na to jer su te ucjenili.
    Peviše je bilo i tražiti te na uvid dokumentaciju. Sasvim bi dovoljno bilo tražiti na uvid nekakvo rješenje o komplikacijama ili porodiljnom ali ovo je bezobrazluk. Najgore je što se čovjek protiv toga teško bori jer si tada bila u situaciji da se nisi mogla pokupiti i reći sad ću vas prijaviti pa da ne dobiješ minus.
    Ja bih te zamolila u ime svih drugih koji će možda doživjeti ovako nešto ako ikada budeš smogla snage da prijaviš barem u Udruzi potrošača. Moramo se pokrenuti neke se stvari u ovoj zemlji moraju početi mijenjati a to možemo samo ako dignemo glas.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •